Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kis hazánkban miért nem...

Kis hazánkban miért nem engedélyezik a prosti szolgáltatást?

Figyelt kérdés
Én elképzelésem szerint (talán) jó dolog lenne ha engednék nem mennének külföldre.Bár én is most találkoztam pár szóval amit nem értek alap feles leadós mit is jelenthetnek prosti szakmában ez a szavak?Hátha lesz aki érti

2012. aug. 3. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy Magyarországon 1998 óta legális a prostitúció.
2012. aug. 3. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:

A prostitúció megfelelő iratokkal(egészségügyi papírok, vállalkozói engedély) jelenleg teljesen legális Magyarországon. (persze csak magánlakásban)

"alap feles leadós"

Gondolom... ezt arra szokták használni hogy a prosti által megkeresett pénz fele a striciké.

2012. aug. 3. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
2%
Örülök, hogy a prostiszolgáltatás a legnagyobb gondod :)
2012. aug. 3. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A prostitúció legális, ami tilos az a bordélyház.

Pedig ha az legális lenne, akkor még adót is szedhetne a kormány és nemcsak a stricik gazdagodnának...

2012. aug. 3. 20:22
 5/7 Apollo_Moon válasza:

Alap = az adott szolgáltatás alapárában azok vannak benne, amiket alapvetően vállal a szolgáltató (pl. aktus gumival, natúrfrancia stb.), vizsont vannak , akik bizonyos dolgokat nem vállalnak alapban: pl csókolózást vagy franciát végig szájba, de extra árért már vállalja.

Feles leadó = Sok kollégának/kolléganőnek nincsen saját lakása, ezért kénytelen olyan lakásban dolgozni, ahol mások is dolgoznak és mivel a lakás fenntartásához is pénz kell, ezért a keresetének a felét le kell adnia a lakás tulajának/bérlőjének (aki általában maga is szolgáltató). A feles leadó a leggyakoribb, de van ahol nem kérnek felest, csak mondjuk harmadot, de ez ritkább. Elvileg ez nem legális, ez már tekinthető "striciskedésnek", de mint mondottam, valamiből a lakás rezsijét is fizetni kell, ha már ott dolgozik és éáltalában lakik egy szolgáltató.

Üdv: egy szintén szolgáltató.

2012. okt. 25. 03:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy lehet bárki szolgáltató?
2012. okt. 25. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A prostitúció kb. a rendszerváltás óta legális. más kérdés az, hogy korábban elharapódzott a probléma, mert rengeteg helyen császkáltak, ahol a lakosság nyilván nem örült, mert a nyugalmukat, a biztonságérzetüket és az ingatlanjuk értékét is csökkentette. (pl. Rákóczi tér) úgy volt, hogy az önkormányzatoknak türelmi zónát kell kialakítani, ahol engedélyezett az utcai ~. Mivel a képviselők ennek a döntésnek a konfliktusát nem merték felvállalni a lakosság felé, így maradt a tiltózóna (oktatási intézmények, templomok, nagykövetségek, stb. x méteres körzete.

Bár a ~ nem tilos, az orvosi papír mellett, a szolgáltatás elősegítése (futtatás, kerítés...) már annak minősül.

2012. nov. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!