Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit tudnátok elképzelni Orbán...

Kit tudnátok elképzelni Orbán Viktor helyett miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés
Mindenképpen egy olyan ember kellene aki tényleg becsületesen próbálná megoldani a problémákat ez tény!Azonban kik lehetnének azok a személyek akikben lehetne valami bizodalmunk,mert Viktor sajnos nem igen vált be.Szóval kíváncsi lennék mik a tippjeitek. :)

2012. aug. 3. 13:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%

Szadam muszeint, vagy valami más híres terroristát.

Ő nem hagyná nyugodtan az ellenzéket... és a korlátoktól se kéne félnie...

(csak kár, hogy elhunyt..)

2012. aug. 5. 14:47
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Hitlert.
2012. aug. 5. 19:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennél az őrűltnél még a Fletó is jobb volt. Mikor a Fideszre szavaztam, gondoltam végre jobb lesz nekünk. Kis idő műlva nagy csalódást okozott, de még mindig azt gondoltam, hogy jobb El-Quronál. Mostmár rájöttem, míg Ferike belátta a hibáit, addig ez a barom stadionokat építgettet ahelyett, hogy helyrehozná pl. az egészségügyet. Ez már nem ugyanaz a Fidesz, mint '98 és 2002 között volt, de ez nagyban köszönhető a kétharmadnak is, amivel csúnyán visszaélnek (pl. alkotmány, amit én undormánynak nevezek).
2012. aug. 5. 20:40
 24/25 Sz1u ***** válasza:
100%

20:40

Üdv a klubban! :) :) :) Asszem' teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal, annyi különbséggel, hogy a Fidesz már 1998-2002 között is ilyen volt! Én akkor szavaztam rájuk. De nem telt el egy-két év, hogy rájöjjek, hogy mennyire alattomosak, sunyik, kétszínűek (hadd ne soroljam az akkori min. gyanús ügyeiket).

2012. aug. 5. 20:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Schiffer Andrást.
2017. máj. 7. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!