Kit tudnátok elképzelni Orbán Viktor helyett miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
Mindenképpen egy olyan ember kellene aki tényleg becsületesen próbálná megoldani a problémákat ez tény!Azonban kik lehetnének azok a személyek akikben lehetne valami bizodalmunk,mert Viktor sajnos nem igen vált be.Szóval kíváncsi lennék mik a tippjeitek. :)2012. aug. 3. 13:34
11/25 anonim válasza:
Amúgy a jelenlegiek közül Vonát.
12/25 Sz1u válasza:
Kövezzetek meg, de én Fletót, ill. Bajnait, esetleg Bokrost javasolnám. Várom a piros pacsikat! :) :) :)
13/25 anonim válasza:
Egy UFÓT-mivel nincs talán,megfertőzve.!
14/25 DrGempa válasza:
Én Csak Norrist bírnám elképzelni,de szerintem nem válalná.
16/25 anonim válasza:
Én is Bajnaira voksolnék! Ő nem ígért, tette a dolgát!Nem tett olyat, hogy reggel mondott valamit, este egészen mást csinált! Nem hazudozott a helyzetünkről, de nem is akart mindenkit maga alá gyűrni! Nem akart tejhatalmú "király" lenni. A nép sorsa is érdekelte, nem csak, hogy a saját, és a slepp zsebe tele legyen!!! Ki az a hülye, akit csak az érdekli, hogy jobb, vagy bal a vezető. Az a lényeg, hasznára válik - e az országnak,- népnek,- vagy nem, mert Orbán többet ártott mint a történelmünk során bármelyik "vezír"!
17/25 anonim válasza:
Valóban Bajnait tudnám én is elképzelni jelenleg.
Ő legalább meg mert lépni olyan döntéseket is, mint pl. a 13. havi nyugdíj eltörlése.
18/25 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén nehéz lenne ez tény....de egy biztos! Csak Orbán ne legyen megint!!! Bárki aki rendet tudna tenni ebben az országban az jöhetne és nem is érdekelne milyen politikai kötődésű lesz! Csak ezt ne ami most megy..Nem tudom Budapesten mi a helyzet de itt vidéken halott minden
:(
2012. aug. 5. 12:08
19/25 anonim válasza:
Orbán a gazdagok embere, nekik van elkötelezve! nekik ad mindent oda amit a kisemberektől (munkásoktól) elvesz! Orbán útálja a munkásembereket! az ő olvasatában a munkás csak arra való hogy robotoljon orvérzésig és fizessen adót amit ő aztán bőkezüen szétoszt a gazdagok között. Aki 2014-ben rá szavaz az a kisemberek (munkások) ellen szavaz.
20/25 anonim válasza:
Én Bajnait látnám szívesen a Miniszterelnöki székben jólképzett és annak ellenére hogy gazdag ember mégis együtt érez a kisemberekkel, nem hazudozik nem ígérget feleslegesen amit mond azt betartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!