Miről kell beszélgetni a Magyar Gárda felvételi beszélgetésén?
Szerintem a kérdező által feltett kérdés teljesen érthető volt, de a kevés kivételtől eltekintve az összes retardlt agyú lbierális bu zi komcsi majom arra válaszotl, hogy neki mennyire nemtetszik a gárda meg így meg úgy....Senki nem kiváncsi a magánvéleményre! Aki gárdát gyalázó válaszokat írt ide, az nem a kérdésre válaszolt, csak jött egyet oltani! Valószínűleg az ilyeneknek a jobboldalhoz sincsen köze, így a gárdához semmit nem értenek, de akkor mi a fa szt jönnek ide, he? Csak oltani meg ugatni? Mondjuk nem csoda, egyedül ahhoz értenek! A tolerancia nevében ugye lefikázunk mindenkit akinek nem olyan a feje mint a mienk. pfff....Isten állatjai....
Csak offolni tudtok, még a kérdezőt is, de érdembeli választ nem adtok! ha vmihez nem értetek akkor mi a fa szt pofáztok bele?
Amúgy h a témára is feleljek, szvsz a politikai/világnézeti hozzáállásodon kívül valszeg figyelni fogják h menynire vagy talpraesett, helyzetmegoldó képesség, stb...ugye nehogymár minden tutyimutyi bekerüljön....
Sok sikert!
Szebb jövőt!
Szerintem arról, hogy miért szeretnél a Magyar Gárdához csatlakozni. Mit vársz tőle
Majd számolj már be történt, ha nem gond:)
Oké :)
Köszönöm a válaszokat!
Amit az előttem lévő ír.Arra figyelnek hogy ne vegyenek be olyanokat akiket Adolfnak hívnak és Hitler bajsza van :D
Kiszűrik a beépülő provokátorokat akiknek kar lendíteniük kell majd a tévékamerák előtt(volt már rá példa hogy provokátor akart bekerülni,de a homokzsákpakolás után dezertált)
Rasszista ne legyél mert vannak pl zsidó(azóta lehet cigány is) tagok+cigányokkal vállvetve is építened kell a gátat.
"igen újjáalakult, és hnap lesz a felvételim"
hmmmm... nem kellene valakinek szót ejteni erről az illetékes helyeken?
a jelenleg érvényes törvényeink szerint, ez bizony bűncselekmény...
vagy ezt úgy kell értenem, hogy az igazturulszentkoronaszittyamagyarok szerint a törvények betartása fakultatív?
utolsó előtti, te nem tudsz írni helyesen magyarul.
innentől kezdve add fel , hogy te bárkit is oltogass.
aki igazi TRÚ magyarnak tartja magát, a minimum, hogy tudjon ÍRNI b.sszameg! (és ezt már rengeteg "Szebb jövőt" hangoztató hozzászólónál észrevettem már...)
Adjon Isten!
Azt fogják nézni, hogy mennyire látod át napjaink politikai helyzetét illetve a rendzserváltás előttti helyzetet, tisztában vagy-e alapvető történelmi eseményekkel. Megkérdezik majd, voltál-e katona, voltál-e tagja valamilyen pártnak vagy egyéb szervezetnek, szerinted hogyan lehetne javítani Magyaroszág helyzetén stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!