T*djátok hogy valójában mi működik a háttérben? Hogy hogyan viszik csődbe a nemzetállamokat?
Itt egy jó kis ébresztő rajzfilm, ajánlom minden rabszolgának:
http://www.youtube.com/watch?v=_BWmPKoSjvI
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy ez csak hülyeség, PEDIG NEM AZ!
Én tisztában vagyok vele, de a többség NEM AKAR tisztában lenni vele...
Elkezdtem nézni...
Kiderült hogy van egy csákó akinek se jövedelme se pénze de felvett egy rakat hitelt és gondolom jó ideje nem fizet! Ezért cserébe el akarják venni a házát és letartóztatják a kutyáját(???).
Magyarán a házát elvennék de így mentesülne a hitelek alol de át kéne költöznie egy kisebb házba! ja és a kutyája gondolom azért a börtönbe maradna... :))
Majd ha sok szabadidőm lesz megnézem ezt az újabb összeesküvésfílmet...
Én végig néztem,és nem értek egyet vele.
Tudod 40 éves vagyok. Nincs autóm,nincs saját kertes házam, még jogosítványom sincs. Nem voltam sosem Amerikában, pedig ezek mind az álmaim részei. De mivel nem kerestem annyit,hogy véghezvigyem ,így nincs is meg.
DE! Nincs is banki tartozásom,nem fáj a fejem,hogy tudok-e fizetni vagy sem.
Ezért nem értem miért a bankok a ludasak. Ha valaki bemegy a bankba hitelt vesz fel az vállalja annak minden következményét.
Senki homlokához nem szegeznek pisztolyt,hogy már pedig felveszed a hitelt vagy meghalsz.
Az sem mentség,hogy "de én a házamra vettem fel" Én is örülnék egy házra,de ne ilyen áron..
Ha valaki hitelt vesz fel,az osszon-szorozzon. Kalkulja bele,az inflációt , a kamatokat, a pénz emelését,és azt is hogy bármikor elveszítheti az állását. Ha ezek után azt mondja így is tud fizetni,akkor nincs gond. Vegye fel,és költse el.
De azok akik épp hogy megélnek a fizetésükből minek ugranak bele ilyen ökörségekbe?? Mert fontos a látszat?? Mert ciki ha nincs jogsid vagy autód?? Nem tudom.. De inkább cikis legyen,mint hogy hajléktalan legyek egy idő után.
Öröm nézni a magabiztos rabszolgázást attól, aki minden gazdasági ismeretét egy rajzfilmből veszi.
Kellene egy bábfilm az érsebészetről is, mert fogytán vagyunk orvosokból. :D
Azoknak, akik ezt írták hogy "aki hitelt vesz fel, az hülye":
ti végignéztétek ezt a rajzfilmet? Egyáltalán nem erről szól, hogy ha pénzt veszel fel, akkor vissza kell fizetned. Aki nem vesz fel sose hitelt azt is érinti ez az összeesküvés. Lásd pl: magyar államadósság. Meg infláció. Attól még hogy te nem veszel fel hiteleket, mások vesznek. És ezzel + a jelenlegi rendszerrel a pénz egy irányba áramlik. Ami sose jó. Szal nem azzal van baj, hogy vannak hitelezők, meg emberek, akik felveszik a hitelt. Hanem az egész rendszerrel.
Igen, már megint összeesküvés, már megint a zsidók, a szabadkőmüvesek, a rockefellerek, a rotschildok, akik a háttérben szövögetik a gaz galád hálójukat, hogy az emberiséget megnyomorítsák. És ez egy olyan titkos társaság, amibe csak akkor kerülhetsz be, ha van három bankod, a beavatkozási szertartás pedig az, hogy bikavért kell innod bárányürülékkel.
Természetesen az elég világ egy marha nagy kamu.
Ez nem is a világ, hanem a mátrix.
Ne legyetek paranoiások... Naponta három ilyen jellegű videó kerül fel a youtube-ra... Ha mindben elkezdenék hinni, akkor most valahol egy szanatóriumban kezelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!