Szerintetek valaha visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket?
20.10!
Ausztria nem állna már le velünk.
Szlovákiából meg csak Dél-Szlovákia
Ami szerintem lehetséges:
Magyarország-Kárpátalja-Horvátország-Vajdaság-Erdély-Bosznia-Hercegovina-Szlovénia-Montenegró
,,Aki hülye azt mondja hogy nem, aki méghülyébb az azt mondja hogy igen, aki meg nem hülye az aszt mondja, hogy a magyar többségű területeket vissza tudnánk szerezni, de ahhoz azt kéne hogy itt jelentősen jobb legyen az életszínvonal.,,
B+! Nem lepontozni kell, hanem megcáfolni amit írok! A gyengébbek kedvéért: a magyar lakta területek alatt a magyar többségű területeket értem. (Dél-Szlovákia, Székelyföld, a Vajdaság egy része, stb.) És ezeket is csak akkor lenne értelme visszaszerezni (mondjuk népszavazással) ha jelentősen jobb lenne az életszínvonal mint a környező országokban.
"Ami szerintem lehetséges:
Magyarország-Kárpátalja-Horvátország-Vajdaság-Erdély-Bosznia"
Ja, mekkora poén lenne egy unió Boszniával ahol egyetlen magyar sem él jóformán, pláne nem kisebbségi szinten.
Előbb vagy utóbb mindenképp felül kell vizsgálni ezt az aljas,gyáva döntést.Visszacsatolások nem hiszem,hogy lesznek viszont kártérítés igen.
,,De ugye Nagy Magyarország matricával rohangál mindenki..."
Az egy jelképes dolog. Szerinted hogy nézne ki, ha mindenki a maga által elképzelt határokat rajzolgatná le és azt rakosgatná ki? :)
04.18!!
Ha nem vennéd észre az akkori Osztrák-Magyar-Monarchiában is ott volt Bosznia úgy, hogy szinte semmi magyar és semmi német lakossága nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!