Miért van az, hogy amíg a nagyvállalatokat kötelezték a 99 forintos kilónkénti dinnyeár megtartására, addig a CBA pofátlanul 85 forintért árulja a dinnyéket?
Mert ez kívánja a nemzeti érdek a magyar harácsolót támogatni kell a külföldiekkel szembe,mert a magyar több borravalót ad.
Amúgy 3 napos csoda volt ez kérdező,szabályosan semmibe lett véve a multik által.
Az(amúgy magyar alapanyagokból Magyarországon gyártott de a csúnya kizsákmányoló hollandok által birtokolt) Univer és a Lidl mustár között tudtommal egy kis árkülönbség a minőségi mellett ha jól tudom.
"Miért olyan evidens az, hogy magyar=jó, külföldi=szar."
Mert a magyarokon kívül senki sem képes minőségi termékeket produkálni.
"Univer és a Lidl mustár"
Na ez például mindkettő egy fos. Globus a minőség.
"Ugyan olyan. Azért mert nemzeti áhítattal folyatom a számba a kecsöpöt még az összetevői ugyan azok."
Azt te csak hiszed gyerekem. Majd egyszer vizsgáltasd be mindkettőt.
"Én még nem ettem jó külföldi dinnyét, magyart viszont igen."
Én még semmiből sem ettem jót ami külföldi, és gyanítom, hogy senki más sem.
"Hiába drágább a magyar, akkor is azt veszik, ha valaki az olcsóbb külföldit választja, akkor hadd tehesse.Jobb drágább, olcsóbb rosszabb, ezzel az erővel sok más dolognál is bevezethetnék ezt."
Mit szerettél volna írni? Túl nagy volt az indulat...
Amúgy igen, bevezethetnék, mert ha nem védik meg a helyi termékeket és munkát akkor az elszegényedéshez és kiszolgáltatottsághoz vezet. Öngerjesztő folyamat.
"Mert a magyarokon kívül senki sem képes minőségi termékeket produkálni.
"
Csak a Föld országainak 70 százaléka.
"Ne pofázz korcs!
"
Lehet, hogy otthon a családodban így beszéltek egymással, itt nem szokás.
"
Azért tartunk itt mert ilyen igényes és kifinomult ízléssel rendelkező "emberekkel" vagyunk körülvéve akik anyjukat is megbasznák 3 forintért. "
Magadból indulsz ki? Attól még lehetsz jó ember, hogy ilyent csinálnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!