Mi a véleményetek a Magyar ATV-n hétfő esténként látható Újságíróklubról?
Figyelt kérdés
Somos András,Bolgár György,Mészáros Tamás és Avar János valóban ennyire átlátják a Magyar politikai eseményeket?
Nekem nagyon tetszik a műsor mert nagyon keményen kiosztják a politikusokat...Szerintetek valóban igaz ami elhangzik ott? Mert ha igen akkor elég nagy a baj...:(
2012. júl. 29. 09:00
11/14 anonim válasza:
Mit csináltak Bolgárék a 70-es, 80-as években? Én úgy tudom, hogy rádióműsorokat, újságot írtak, tudósítottak. Te még miről tudsz?
12/14 anonim válasza:
10/11 Ti fel vagytok húzva és be vagytok programozva,hogy témától függetlenül szidtok mindenkit ! Ez sajnos már tényleg nevetséges és sajnálatra méltó, kifele mutatva meg már-már restellni való.
13/14 tisztahiszti válasza:
Nekem egyre jobban az a meglátásom,hogy Kálmán Olga a nem megegyezésre játszik,Valószínűleg erre kapott utasítást.Szó szerint provokál,szociális bőrbe levő valami ami nem szociális,és a bizonytalanságot kelt bennem.
Szó szerint úgy érzem,hogy a Tv célja az,hogy ne legyen nemzeti ellenzéki egység.Őrületesen nagy teret ad a LMP-nek annak a kis pártocskának amely sehol sincs,Ha valaki nagyot tesz szinte nem is hír,de ha egy LMP tag köhint azonnal ott az ATV...
14/14 anonim válasza:
Nem értem. Nem is Kálmán Olgáról szólt a kérdés :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!