Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem sérti a jobboldalt,...

Miért nem sérti a jobboldalt, hogy Orbán félázsiai származéknak nevezte a magyarokat, akiknél csak erővel lehet együttműködést teremteni?

Figyelt kérdés
Ha egy balos miniszterelnök mondott volna ilyet, már a fél várost felgyújtották volna.

2012. júl. 27. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Orbánt nem kellene egy pályaalkalmassági vizsgálatra kötelezni? mert már az elmebetegség tünetei nagyon fel erősödtek nála. Ez az ember beteg! nem kicsit, nagyon!
2012. júl. 27. 18:14
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

"Kalergi válasza:

Mert a magyar jobboldal olyan szellemi szinten van, hogy ezzel egyet tud érteni. Az egész világképük ilyen. Az antiglobalista hülyéket meg sem említem...

Persze hogy akadnak olyan barmok, akiknek nincs annyi szürkeállományuk hogy felfogják.

A globalizmus magában nem probléma, viszont a globálkapitalizmus egy torzszülött. A kapitalizmus egyensúlyait teljesen felborító rendszer, ami igaz a felületesen szemlélődők számára maga a ragyogás, de aki képes a felszínnél mélyebbre látni az tudja hogy sok vér és szenvedés kövezi ki az útját addig amíg meg nem ölik a saját anomáliái.

Persze ezt megérteni, minimális logikai érzéket igényel.

2012. júl. 27. 18:17
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem sérti a jobboldaliakat, mert azzal, hogy Orbán lefélázsiaizta a magyarokat, egyben a gazdaságilag gyorsan fejlődő (kommunista dikatúra) Kínához és Indiához is hasonlított bennünket, egyben elhatárolt minket a manapság szitokszónak számító fejlett, nyugati, demokratikus népektől.

Egyébként a Tárki kutatása szerint a magyarok gondolkodásmódja közelebb áll számos ázsiai néphez, mint a nyugati mentalitáshoz olyan értelemben, hogy sokkal kevésbé számítanak nekünk a nagy eszmék, a demokrácia, a sajtó és szólásszabadság, ellenben sokkal inkább érdekel minket az anyagiasság.

Vallásosság szempontjából viszont jól hasonlítunk a nyugati civilizációkra.

Ezzel a kijelentésével Orbán megideologizálta a tavalyi Kína felé történő nyitásunkat (hogy 300 milliárdnyi állampapír eladásával gyakorlatilag hitelt vettünk fel tőlük).

És mivel a jobboldal nagy része euroszkeptikus és nyugatellenes, a félázsiaiság nem tűnik sértőnek. Különösképpen, mert a radikális jobboldal Árpád-kultuszát is simogatja ez a kijelentés, mert utal a honfoglalásra.

2012. júl. 27. 18:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes, sokszínű válaszokat. Az azért kiábrándító, hogy többen büszkén fel is vállalják az ázsiai karaktert, sőt mint valami követendő mintát állítják szembe Európával. Nem tudom, ez a nézet arányaiban mekkora a magyar jobboldalon, de ha magas, akkor az tragikus a jövőre nézve. A HVG-és írást külön köszönöm, nagyon fején találta a szöget.
2012. júl. 27. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Mért sértené? Én sosem tartottam magam másnak, mint félázsiai származéknak aki sosem hódol be egy cigánynak. Nem vágom miért kéne felháborodnom azon, hogy ezt végre ő is felismerte. Mi magyarok vagyunk nem cigányok, ha orbánnak ez nem tetszik húzzon kifelé az usába! Ez nem az ő hazája!
2012. júl. 27. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

"Ehez képest most hol is van az szdsz?"

Kettévált egy részét úgy hívják Fidesz.

2012. júl. 27. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

Ki mondta, hogy nem sérti? És tragikus, hogy a leginkább nemzetellenes hazugságot böfögte fel, ez a kudarcot kudarcra halmozó elmebeteg szabadkőműves. Nem tudom miért terjedt el az tévképzet, hogy Orbán jobboldali, egy rakás párttag családtaggal, ösztöndíjakkal, agymosott liberalizmussal. Attól, hogy kint van mögötte a magyar zászló még lesz valaki jobboldali.

Ez a nyomorult a globalista, elitista nézeteket vallja, amik szerint már évtizedek óta (mert a rendszerváltás előtt is ez volt) irányítják Magyarországot és mostanra eljutottunk a teljes csődbe.

Azért az ember rászavazhatott, hogy ne Horn nyerjen (aki gyilkos is), de ez minden csak nem jobboldal.

2012. júl. 27. 22:11
 18/21 A kérdező kommentje:
17: Hát ezt nagyon jól és érthetően összefoglaltad! Onnan gondoltam, hogy nem sérti a jobboldalt, hogy senki se szisszent fel, bár nem tudom, otthon mit mondanak magukban.
2012. júl. 27. 22:25
 19/21 anonim ***** válasza:
45%
"a magyar alkatilag nem alattvaló, s annál kevésbé az, minél inkább éreztetni akarja azt vele valaki. Egyszerűen nem fog menni. " [link]
2012. júl. 28. 13:17
 20/21 anonim ***** válasza:
45%

Slota is pont ezt mondta rólunk.

[link]

2012. júl. 28. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!