Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félázsiai nép vagyunk, akiket...

Félázsiai nép vagyunk, akiket csak erővel lehet kormányozni?

Figyelt kérdés

A miniszterelnök úrnak megint őszinteségi rohama volt, és kibökte, mit gondol az ő szeretett népéről. A demokráciára való alkalmasságunkat is kétségbe vonja, bár reménykedik benne, hogy azért fenn lehet tartani. (Ez szép tőle.) Viszont új gazdasági rendszert tart szükségesnek a magyarok számára.

[link]

2012. júl. 26. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A demokráciát mér megszüntette,az csak papíron van.

Nem a közmunkások számát kellene növelni,hanem olyan gazdaságpolitikát folytatni,amelyik valódi munkahelyeket teremtenek. Tisztességes bérért. Havi 30-40.000.- Ft-ból csak Matolcsi tudna megélni.

Ne kapjon segélyt,aki munkaképes? Ez csak azokra vonatkozik,akik nem találnak munkát? Vagy vonatkozik az egykulcsos adó kedvezményezettjeire is? Ennek a bevételkiesése sokkal több,mint az összes kifizetett segély.

2012. júl. 26. 18:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a tömeges kényszermunka is elég érdekes demokráciafelfogásra vall. Sehol se csinálják a világon. Ez már biztos az új modell része.
2012. júl. 26. 18:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmm.... érdekes.

Nem akar bevezetni más rendszert a demokrácia helyett, de hát ugye muszáj lesz... ez csak a skandináv népeknél működik. Na most én még úgy tanultam, hogy finnugor rokonság, közös gyökerek meg a többi, tehát félig akkor mégis oda lehetne minket sorolni...

Félázsiai a jó édes .....

Az a probléma, hogy ez itt, kérem szépen, egy európai ország, amit más, fejlettebb európai országok vesznek körül. Csak erősen lemaradtunk.... és lassan olyan körülmények között dolgozunk, mint a kínaiak.

A demokráciánk is hasonló...

Az új gazdaságpolitika abból áll, hogy itt fejlődő cégek, új vállalkozások, és virágzó iparágak nem lesznek, lesz helyette mindenkinek a frankó kis közmunka, éhbérért.

Még örülhet is a nép, hogy állami cégeknek dolgozhat majdnem ingyen, különben nem lenne mit ennie.

Ez egy egészen, de egéééssszen új megközelítése a szocializmusnak, az újraelosztásnak, és a gazdaság fejlesztésének.

Azt tessék már nekem elárúnnyi a Zorbánn úrnak kírem alásssann: aztán kik fogják mán aztat a píztet befizetni adóban, amit aztán közmunkán széjjel fognak osztoganni?!

Azok a fiatalok, akik ezeket a jó híreket hallva tömegesen térnek haza fejlett nyugati országokból?!

2012. júl. 26. 18:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Durva a hasonlat, de a 3-masról jutott eszembe: Volt már egy olyan rendszer, aki az egész országot egy nagy közmunkatáborrá változtatta. Véletlenül az is Ázsiában volt. Pol Pot Kambodzsája. Ők is egy nagyon új modellel kísérleteztek.
2012. júl. 26. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Inkább örülnétek hogy van munka! Elmúlt nyolc évben ez sem volt! Most meg fejlődünk! Akkor miről is beszélünk? A demokrácia meg.. Valahol még van? Különben is a diktatórikus országokban jobban alakulnak a dolgok! Erről meg ennyit!
2012. júl. 26. 18:56
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Azzal nem érsz semmit hogy lepontoztál! :D igazsaágot mondtam!
2012. júl. 26. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

5-ös akkor menj észak-koreába, ha neked diktatúra kell te szeveszett!!

na ott nagyon jól alakulnaka dolgok te orbán fóbiás!!!

2012. júl. 26. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

nem vagyok orbán fóbiás, csak úgy látom jól mennek a dolgok.

Üdv, egy fideszes szavazó

2012. júl. 26. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:

ja, tényleg, csak megláttam a végét és gondoltam orbánt szídod, mrt bevezette a diktatúrát, amit persze nem vezetett be, mert demokrácia van!!!

de most már elolvastam a kommented elejét is és bocs!!

2012. júl. 26. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:

de hol vezette be a diktatúrát? :D

Mondj egy okot!

2012. júl. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!