Félázsiai nép vagyunk, akiket csak erővel lehet kormányozni?
A miniszterelnök úrnak megint őszinteségi rohama volt, és kibökte, mit gondol az ő szeretett népéről. A demokráciára való alkalmasságunkat is kétségbe vonja, bár reménykedik benne, hogy azért fenn lehet tartani. (Ez szép tőle.) Viszont új gazdasági rendszert tart szükségesnek a magyarok számára.
A demokráciát mér megszüntette,az csak papíron van.
Nem a közmunkások számát kellene növelni,hanem olyan gazdaságpolitikát folytatni,amelyik valódi munkahelyeket teremtenek. Tisztességes bérért. Havi 30-40.000.- Ft-ból csak Matolcsi tudna megélni.
Ne kapjon segélyt,aki munkaképes? Ez csak azokra vonatkozik,akik nem találnak munkát? Vagy vonatkozik az egykulcsos adó kedvezményezettjeire is? Ennek a bevételkiesése sokkal több,mint az összes kifizetett segély.
Hmmmm.... érdekes.
Nem akar bevezetni más rendszert a demokrácia helyett, de hát ugye muszáj lesz... ez csak a skandináv népeknél működik. Na most én még úgy tanultam, hogy finnugor rokonság, közös gyökerek meg a többi, tehát félig akkor mégis oda lehetne minket sorolni...
Félázsiai a jó édes .....
Az a probléma, hogy ez itt, kérem szépen, egy európai ország, amit más, fejlettebb európai országok vesznek körül. Csak erősen lemaradtunk.... és lassan olyan körülmények között dolgozunk, mint a kínaiak.
A demokráciánk is hasonló...
Az új gazdaságpolitika abból áll, hogy itt fejlődő cégek, új vállalkozások, és virágzó iparágak nem lesznek, lesz helyette mindenkinek a frankó kis közmunka, éhbérért.
Még örülhet is a nép, hogy állami cégeknek dolgozhat majdnem ingyen, különben nem lenne mit ennie.
Ez egy egészen, de egéééssszen új megközelítése a szocializmusnak, az újraelosztásnak, és a gazdaság fejlesztésének.
Azt tessék már nekem elárúnnyi a Zorbánn úrnak kírem alásssann: aztán kik fogják mán aztat a píztet befizetni adóban, amit aztán közmunkán széjjel fognak osztoganni?!
Azok a fiatalok, akik ezeket a jó híreket hallva tömegesen térnek haza fejlett nyugati országokból?!
5-ös akkor menj észak-koreába, ha neked diktatúra kell te szeveszett!!
na ott nagyon jól alakulnaka dolgok te orbán fóbiás!!!
nem vagyok orbán fóbiás, csak úgy látom jól mennek a dolgok.
Üdv, egy fideszes szavazó
ja, tényleg, csak megláttam a végét és gondoltam orbánt szídod, mrt bevezette a diktatúrát, amit persze nem vezetett be, mert demokrácia van!!!
de most már elolvastam a kommented elejét is és bocs!!
de hol vezette be a diktatúrát? :D
Mondj egy okot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!