Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikot és a Gárdát mikor...

A Jobbikot és a Gárdát mikor oszlatják fel és tiltják be?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 10:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
3%

Az utolsó két válasz lepontozása mindent megmagyaráz. Ti, jobbikosok beszéltek egyenlőségről, meg demokráciáról, na meg az emberi jogokról, amikor egy ilyen egyszerű tényt, hogy melegek mindig is voltak, vannak és leszenek nem birtok elfogadni. Na és ha az a meleg, fehér ember, és hű magyar, mint amilyenek állitólag ti vagytok? Mi ez ha nem diszkrimináció?

Kiváncsi lennék, ha valamelyikőtök gyereke meleg lenne, akkor mit tennétek? Irány Görögország, oszt dobjuk le a büdös kölkét a Tajgetoszról, mert nem életre való!

Remélem ennek a két mozgalomnak nyoma sem marad az országban.

2009. júl. 16. 14:48
 22/33 anonim ***** válasza:
44%
majd ha fagy.
2009. júl. 16. 17:51
 23/33 anonim ***** válasza:
40%
Mindig röhögni szoktam, mikor a melegek kérdésében azzal érvelnek, hogy mindig is volt, természetes volt az ókpori nagy kultúrákban. Nézzük csak pl. Rómát. Így van. De Rómában az is természetes volt, hogy embereket dobtak vadállatok elé az arénában, a rabszolga halála meg anyagi veszteség volt.
2009. júl. 16. 17:55
 24/33 anonim ***** válasza:
34%

Ettől függetlenül még természetes ....

Ezt tagadni csak gyengeelméjűség lenne, hiszen tudományos tény, hogy egyneértékű szexuális orientáció, tehát ez nem vitatéma egyszerűen. Akinek nem tetszik, az csinál amit akar, ettől még a meleget természetesen egyenlő jogok illetik meg.

2009. júl. 16. 18:12
 25/33 anonim válasza:
Miből gondoljátok hogy Magyarországon demokrácia van? Én csak azt látom mostanában hogy az alkotmányos jogainkat tapossák a porba.Értem ezalatt hogy nincs szólásszabadság.Ha kimondod amit gondolsz,a "legjobb" ami történhet veled hogy lecsuknak.De még az is megeshet hogy agyba főbe vernek mert ki mertél állni a véleményed mellett.Magyarországon ma a polgároknak kuss van.És ami a legborzasztóbb hogy az emberek 90%-a azt hiszi hogy van népakarat. Az egész kormányt likvidálni kéne,akkor talán talpra tudna állni az ország előbb vagy utóbb.Mert a mostani politikusoknál még az alföldi egyszerű paraszt ember is jobban kormányozná szép Magyarországunkat.
2009. júl. 17. 15:34
 26/33 anonim ***** válasza:

tegnap 13:29

"Ilyen szélsőségeknek egy civilizált európai országban nincs helye."

Kérdezd már meg a szlovák Slotát, hogy mi a büdös francot keres Szlovákia élén! Mert hogy ott kormányon vannak, és ők valóban szélsőségesek! Tudod hol van Slotáékhoz képest a Jobbik a szélsőségesség-mércén? Hát sehol!

Igen, a Jobbik szélsőséges, ha a mai viszonyokat vesszük figyelembe nem pedig az elvárandót... Szélsőséges, hogy vissza akarják fogni a bűnüzést, hogy felelősségre akarják vonni azokat az ingyenélő senkiházikat, akik szétlopták az országot. Hát én inkább szavazok egy ilyen "szélsőséges" pártra mint a hazug (jelenleg) parlamenti pártokra!

Egyébként Olaszországban pár napja alakult a gárdához hasonló mozgalom a parlament és a miniszterelnök támogatásával (!). A céljuk nagyjából ugyanaz, mint a Magyar Gárdának. Hűűűűű, erről bezzeg nem beszéltek, mert még a végén kiderül, hogy ez nem is "fasisztoid"....

A Jobbikot feloszlathatják, azonban ha ezt megtennék, az hatalmas nem felháborodást keltene. Ugyanis a választásokon 15%-ot értek el, magyarul elég sok támogatójuk van, 3 képviselőjük ül az EP-ben.... Van igény a Jobbikra, én is jobbik szavazó vagyok.... Ha feloszlatják, én nem tudok majd rájuk szavazni, akkor meg hogy gyakoroljam a jogaimat? Törődjek bele és válogassak? De ha nekem a Jobbik a megfelelő? Ilyet egy demokráciában nem engedhetnek meg maguknak....

Inkább oszlasság fel a szélsőséges MCF-et. "Együtt erősek vagyunk." Hát igen, majdnem minden nap tapasztalom....

2009. júl. 17. 17:13
 27/33 Középút ***** válasza:
Amikor a neoliberalizmus diktatórikussá válik és az alkotmány fölé emelkedik.
2009. nov. 22. 20:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Ha be is tiltják és fel is oszlatják, a mentalitásunkat nem tudják megváltoztatni. A Gárda egyenruhájának viselése holnaptól kezdve már önmagában büntetendő cselekedet lesz. Mégsem hallottam egy bajtársamtól sem, hogy ő nem fogja ezentúl is büsznkén viselni.

gárdistalány

2009. nov. 22. 21:29
 29/33 anonim ***** válasza:
SOHA
2009. dec. 8. 20:52
 30/33 anonim válasza:
Majd ha újra kommunizmus lesz nálunk...
2010. febr. 4. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!