A Jobbikot és a Gárdát mikor oszlatják fel és tiltják be?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:20
Szégyeld el magad, ilyen hazugságokat írni.
A kedves cigányokat, maguk a cigányok ölték meg.. szomorú, de ez az igazság. Ilyen az uzsora.
De sok bolond van manapság, mint te, aki csak pofázni tud, mikor még a Jobbik a parlamentben sincs benne.
Egyébként ma volt szavazás a Mokkában, ami nem egy szélsőjobboldali TV, még jobboldali sem, és a válaszadók 49 százaléka a NEM-re voksolt :D Bocsi, de te nem a többség érdekét véded..
Nem fognak. A támadások pedig csak erősítenek minket. A rengeteg ingyen reklámról pedig nem is beszéltünk... :)
Jobbik-tag,gárdista
"És semmit nem tesznek a magyarokért,csak hőbörögnek.A szavak meg a masírozás nem egyenlő a tettel,erre előbb-utóbb a hívei is rájönnek."
Ha adott emberekben csak annyi félelmet kelt, hogy kevésbé mer bűnözni, akkor már nyernénk a Magyar Gárdával. De ebből a sajtóban csak annyi jelenik meg, hogy "félelmet kelt". Mert jól hangzik és divat rasszistázni, nácizni, antiszemitázni. Holott az emberek életéről van szó, nem egy esetben mostmár.
Mi van. Mindenki lekönyökölt egy politikai portán?
Mikor fogtok rájönni arra, hogy a politikusoknak a nép csak eszköz. Én még igazmondó politikust nem is láttam mert ha az volna már mindenki derékba röhögte volna.
Minden eszme addig jó amíg szóban hangzik el, utána meg lehet pofára esni.
De az érdekes, hogy a gárda erőszakos színben tünik fel és utána meg, tagad. Azt ugyanis nem tudja letagadni, hogy olyan híveket vonzott magához akik mögé bújva erőszakot terjesztenek. Akkor hol itt a párt ereje, ha még azt a képet sem képes lemosni magáról, hogy erőszakosak? Az emberek nem hülyék amikor félnek, hanem ezt látják bennük a féllelmet. A megszünére meg hiába várunk, mert meg lehet e szüntetni valamit, ha csak átnevezik magukat. Nos nem. Sajna. Lehet körmöt rágni.
Ilyen szélsőségeknek egy civilizált európai országban nincs helye.
Nagyon remélem gyökerestől eltüntetik mindkettőt, de a gárdát már feloszlatták, nem? Most nem értem a kérdést, még az kell ez után, hogy keményebben büntessék, ha rajta kapnak valakit titkos szervezkedésen, és hátha akkor valóban el is tűnnek. Idióta egy banda, fesztiválozzanak otthon!
A Jobbik pedig remélem majd szépen csendben lemorzsolódik, eltűnik magától is, iylen radikális eszmék nem igen élhetnek sokáig, és ugyanaz a helyzet, hogy egy európai jogállamban nincs helyük.
11:41--
"Senkinek sem ártottak!Inkább a gárda minthogy szabadon lehessen drogozni meg házasodhassanak a melegek."
Te magadnál vagy?
Soha nem értettem mitől lesz nagyobb "magyar" valaki, mert "mocskosbuxizik" hangosan .... ez max az intelligenciaszintjére vall, másra nem nagyon.
Azért lassan ideje lenne ám felfgni nekünk is itt a balkánon, hogy jogállam van elvileg, és tetszik vagy nem tetszik, emberi jogok léteznek, ez a melegek utálata nálam mindig kiveri a biztosítékot.
Csak mert van nekem nem is egy meleg ismerősöm, kettővel tartom a kapcsolatot rendszeresen, na most mindkettő kérdiplomás, tök normális, fiús, sportos, lehetne lányok bálványa is, csak hát ugy enekik mégse az kell, na most ettől miért is kellene őket lenéznem ? És miért lennének kevésbé magyarok? Komolyan itt már én némi fogytékosságot vélek felfedezni ... De azért látjátok, az idiótákkal szemben azért voltak szimpatizáns felvonulók is, akiket valamiért ez mégsem zavart. Már bocsánat, de ez csak defektes embereket zavar a saját önértékelésükben, én nem egy mostani fiatallal is beszélgetek azért sokszor, és szerencsére én egész nagyfokú toleranciát tapasztalok ebben a kérdésben. és ez így van jól.
Az utolsó válaszolónak 13:29...végre egy értelmes hozzászólás.
Már azt hittem, hogy csak nekem visszataszító a szélsőjobb, meg a rasszizmus.
És hogy csak én érzem úgy, hogy igen, magyar vagyok, de engem a csodás Gárda aztán semmitől nem véd meg, sőt én bevallom én félek tőlük..
Szóval az én válaszom: remélem minél hamarabb...
(Úgyis tudom, hogy a nagy jobbosok most lepontoznak, de hajrá, nem érdekel..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!