Magyarország az elmúlt 50évbe mikor állt legjobban gazdaságilag?
"1945 óta folyamatosan hanyatlott , sehogy sem állt.
A legjobban Horthy kormányzása alatt állt a II. VH előtt.Akkor majdnem Ausztria szintjén volt.
Majd miután megjöttek a komcsik ,zutty zuhant lefele a mélybe ahonnan még mindig nem mászott ki."
Horthy alatt a hárommillió koldus országa voltunk és most is azok leszünk ha tovább garázdálkodik a fidesz!
68 után az új gazdasági mechanizmusnak nevezett időszakból eredően a 70'-80' években állt legjobban az ország. Majd ahogy itt előttem szolló is mondta a Bokros csomag után. Ebből profitált az előző fidesz kormány. Elindítva egy rossz irányt amit A két MSZP ciklus nem tudott és nem bírt megállítani /2006/. Ez eredményezte azt, hogy a válság sokkal rosszabbul érintett bennünket.
Most pedig még mélyebbre süllyedünk. Hála a csodás nemzetmentő fidesz-nek
Túrórudi
1/-A szegény faterom mint "disszidens"szarrá dolgozta magát,aminek az lett az eredménye,hogy 97'-ben meghalt 56 évesen, elvitte a szive.Dolgozott nappal,éjjel,hétvégén,ünnepnapon.Ne hidd,hogy gazdag emberként halt meg,erről szó nincs.Egy átlagos svájci állampolgárként van eltemetve,egy Zürichi temetőben.
2/Én viszont a 80'-as 90'-es években egyáltalán nem éltem rosszul,pedig egy gyerekkel maradtam egyedül.DOLGOZTAM két helyen is,nagyon jól kerestem,nem volt gondom arra,hogy miből fizetem ki a villanyszámlámat,vagy a gyerekemnek miből veszek télikabátot,esetleg egy drágább csizmát.Na,ezt most próbáld meg,egy átlagkeresetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!