Miért szidja sok ember az RTL Klubot, a TV2-t és jópár kereskedelmi csatornát?
Egyrészt mert sok a reklám....baromira sok.
Másrészt mert nem elég színvonalas...
Gondolok itt arra, hogy:
Minden karácsonykor bad spencert kell nézni...meg apácasót meg hasonló 15 20éves (és egyébként vacak) filmeket.
De komolyan...van kb 50filmük megvásárolva és ezeket nyomják folyamatosan. A reszkessetek betörőkről már nem is bezsélve.
Évek óta nem tévézek szerencsére, de gondolom semmit nem változott.
A másik: Egymást majmolják folyamatosan a műsoraikkal
Lásd az összes talkshow hegyre halomra, a tánc és énekmásorok.
A vacak szappanoperáik és reggeli másoraik.
Egyszóval egy rakás sz@r mindkettő.
És itt még nem is beszéltem arról, hogy pl az RTL en a híradóban néha olyan dolgok vannak hogy.....feláll tőle a hajam.
Félfüllel szoktam csak hallani de hírértékűnek egyáltalán nem mondható baromságok. Melyik sztárnak épp milyen színá a haja kb.
én nem szidom csak nem vagyok hajlandó ilyen igénytelenségig süllyedni
ezt a két adót hoztad fel példának
mondj egy olyan műsort ami nézhető rajtuk? nem azt mondom hogy jó hanem azt hogy még nem alszol el az első reklámig
unalmasak, kb. 10 éve is ugyanezek a filmek mentek rajta ugyan ezek a tehetségtelenség kutatók csak más néven
tahó világ 1-174 ig meg stb.
a híradó meg 1 poén a médiatörvény miatt az események felét be sem mondhatják
am 20 éve nincs tvm
Azzal én is egyetértek, hogy hasonló műsorok futnak egy időben, és sok régi filmet adnak. Ez utóbbi ugyan nem annyira baj, én mindig szívesen megnézek egy Bud Spencer - Terence Hill vígjátékot.
Azt is elismerem, hogy sok reklám van.
Viszont azt nem értem, miért szidja sok ember politikai okok miatt. Lehet, hogy kissé elfogult a híradójuk - de melyik csatorna áll középen? Szerintem nem elfogultabb, mint akár az m1, az atv vagy az Echo TV.
Ami a híradó bulvárosságát illeti, tényleg van benne valami, de érdekes, engem a tizenöt perc masszív országgyűlési és katasztrófatudósítás után jól esik egy nyíregyházi hópárduc születéséről, vagy egy thaiföldi ötösikerről hallani. :)
- mert néphülyítő, silány műsoraik vannak
- mert politikailag sosem voltak függetlenek, manipulálnak
- mert a híradó a Blikk és a Kiskegyed színvonalát idézi
Szerintem ez elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!