Miért van az, hogyha valaki kritizálja a fideszt és nem támogatja őket, akkor ők, a fideszesek szemében biztosan balliberálisak? Az ország több mint 80% akkor balliberális?
"Tisztában vagy vele, hogy azért vetnek ki ennyi adót, mert az egykulcsos adó miatt rohadt sok pénzt kell kifizeti a gazdagoknak? Rosszabbul jár az ország az egykulcsossal, mint az MSZP-féle többkulcsossal. Az MSZP-vel nem a gazdaságpolitikájuk volt a hiba, hanem hogy loptak csaltak hazudtak (annyira azért nem, mint a fidesz maffia - a fidesz profi szervezett bűnözők, az mszp kisstílű tolvajok)"
Gazdagok és gyermekesek. Persze nem a romák, ők nem adóznak a segélyből, amiből egyesek szerint itt jól élnek.
"- Te most komolyan rendőrállamot vártál? "
Tehát ha jobb a biztonság akkor rendőrállam van? De legalább ne romlott volna az elmúlt 2 évben a közbiztonság.
"de akik havi egymillió körül keresnek, azoknak nagyon sokat. "
Orbán havi nettó 500E-rel kap többet.
én rendszeresen megkapom hogy "kommunista" vagyok csak azért mert felakasztanám az orbán-matolcsy duót
lényegtelen tény hogy a kummunizmus egyetlen egy mondatával sem tudok azonosulni de kommunista vagyok (a fideszesek szerint)
aki 200 ezret keres az is rosszabbul jár csak neki nem tűnik fel a különbség mert a fizetése 0.5-1% ával kap kevesebbet
de aki minimálbért kap annak az a pl 1-2000 forint 2 napi kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!