Nem kellet volna ma lemondania Orbán Viktornak?
"Nem.Szükség van Orbánra és a problémamegoldó képességeire."
Na ezen jót röhögtem. Kérdés, hogy milyen problémát old meg. Hogyan lehet még több pályázatot a barátoknak adni?
A kérdésben megadtad a választ. Orbán tényleg azt mondta a Kossuth rádióban "Ha az IMF jön, én megyek.". Azóta sem értem, hogy miért ő még a miniszterelnök? Hiszen a politikájuk arra épült, hogy ez az ország megáll a saját lábán. Aztán mégsem.
Szeretném elmondani, hogy én 2010-ben a Fideszre szavaztam. De abban a pillanatban, mikor Orbán kinevezte Matolcsy-t és megszavaztatta Schmit Pált, szembehugyozta ezt az országot. Matolcsy György egy sarki kiskocsmát vagy egy hentesüzletet is csődbe vinne - ehhez képest ma egy 10 milliós ország gazdasági vezetésének első embere. Hát, felebarátaim, ez a 21-edik századi Magyarország. És én ezt tényleg megszavaztam. Mélységesen szégyellem magam.
00:12 AdamLeBron
"Szeretném elmondani, hogy én 2010-ben a Fideszre szavaztam. De abban a pillanatban, mikor Orbán kinevezte Matolcsy-t és megszavaztatta Schmit Pált, szembehugyozta ezt az országot."
Üdv sorstársam (bár én ezt a szamárlétrát már 1998-ban ki-, ill. végigjártam)! Én akkor szavaztam rájuk, de nem kellett hozzá egy-két év, hogy rájöjjek, mennyire alattomosak, köpönyegforgatók, haszonlesők. Hadd ne soroljam az akkori huncutságaikat (talán köztudottak).
Kérdező!
Ha volna gerinc Viktorban, akkor (legkésőbb) ma tényleg lemondott volna (vagy ment volna - mint mondotta volt vala). De ez a kijelentése is csak egy szokásos lózung volt a sok közül. Sajnos vannak, akik még (most is) beveszik.
06:53
Ha EGY(!) indokot tudnál mondani, hogy miért szavazzak a Fideszre, a kedvedért talán még meg is tenném.
De úgy látom, hogy Te már tudsz valamit: 2014-re sikerül Viktornak kiépítenie az egypártrendszert, tehát nem is lehet másra szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!