Jobbikosok ti SZEMÉLY SZERINT mely kisebbségeket nem kedveltek, és miért?
Nem vagyok jobbikos, de megértem azokat, akik nem szeretik a cigányokat - szerintem rájuk gondolsz, hiszen pl. a sváb kisebbség tagjaival senkinek nincs semmi baja.
Ez NEM RASSZIZMUS, hiszen az emberek nem a bőrük színét nem szeretik, hanem mert ellopják más terményeit, naponta vernek agyon időseket néhány forintért, városban üvöltöznek és szemetelnek az utcán, lopnak a metrón, kirabolnak ha este mégy haza, stb. Ez nem rasszizmus, amit el akarnak veled hitetni!
Egyébként eddig a liberálisok / antifák be akarták mesélni az embereknek, hogy a jobbikosok szélsőjobbos buta emberek, de statisztikák szerint az egyetemisták között a legnagyobb a Jobbik támogatottsága. Van olyan egyetemen politológia szak, ahol 70%-a egyetért a Jobbik programjával.
Amúgy meg a jobboldaliságot más országokban hazafiságnak mondják, abszolút pozitív fogalomként, az országot más gazdasági érdekeknek kiszolgálókat pedig hazaárulóknak. Talán nekik van igazuk!
"egyszer tudnátok meg, hogy milyen érzés így árpádsávoszászlót"
Magyar nemzeti jelkép. Ha nem tetszik, keresel másik nemzetet, amelyik eltartja a fajtádat.
"az én népem nagyon sokat tett az országért"
Most esett le, hogy ez egy poén hozzászólás. Akkor bocsi.
" "egyszer tudnátok meg, hogy milyen érzés így árpádsávoszászlót"
Magyar nemzeti jelkép. Ha nem tetszik, keresel másik nemzetet, amelyik eltartja a fajtádat. "
nemzeti jelkép VOLT, amíg politikai célokra ki nem sajátították. Innentől kezdve viszont már nagyon nem az, hanem az adott politikai ideológiának a jelképe - tudod, egy jelképnek önmagában nincsen jelentése, csak társult jelentése létezik, tehát hogy mire használják.
És mivel ezt a zászlót az utóbbi kb. kétszáz évben így önmagában demonstratíve csak a szélsőjobbon használták (tudom, hogy ez sok fiatalabb emberkének új, de ez a zászló kb. ha 10-15 éve kezdett újra divatba jönni, akkor is a szélsőjobb által kisajátítva, előtte abszolút nem volt benne a köztudatban), ezért ez ennek már ez a társult jelentése.
Ha valóban olyan fontos lett volna ez a nemzeti jelkép és a jelentése (hogy egy nemzet vagyunk), akkor talán nem kellett volna meggyalázni és elrontani azzal, hogy egy politikai szimbólummá silányítjátok. Ha valóban fontos lett volna.
Amúgy meg a "fajtám" jellemzően lényegesen több adót fizet, mint a hozzád hasonlók, szóval ne menjünk bele, hogy ki is tart el kit, okoska.
------------
"
"az én népem nagyon sokat tett az országért"
Most esett le, hogy ez egy poén hozzászólás. Akkor bocsi."
A saját hazád történelmét ismernéd legalább, aztán hasonlítanád össze, hogy te meg az összes pereputtyod mennyit is tett le az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!