ÉS ha valaki fasiszta eszméket vall, vagy rasszista nézeteket táplál, az náci?
Mussolini fasiszta és mégsem náci.
Az amerikai kisboltos a néger gettó mellett lehet rasszista, mégsem náci...
Akkor most ez hogy is van?
Egyszerre kell fasiztának és rasszistának lenni, hogy valaki náci legyen?
hülyeség hülyéktől
Csak nekem tűnt fel hogy eszméletlen nagy mellei vannak?
Amúgy szerintem nem náci.
Megélhetési rasszista és antiszemita, mint a párttársai.
Pénzre váltja a frusztrált, ostoba emberek, azaz a szavazói indulatait.
Nem, ettől még nem náci, ám nincs ellenére, ha a nácik is látnak bennük fantáziát.
Nácinak lenni most (még) egyébként sem aktuális, aki viszont ma Magyarországon bevallottan a nemzetiszocializmussal vagy akár a fasizmussal szimpatizál, az jobb híján a Jobbik környékére fog sodródni, ha parlamenti pártot keres magának.
Van, akit már ez is zavarna, de egy megélhetési nacionalistát nem fog.
(érdekes, hogy a "fasiszta", "náci", "antiszemita", "rasszista" fogalmakra és a köztük lévő különbségekre azok a legérzékenyebbek, akik egy szóba milliókat söpörnek be a "zsidó", "kommunista" vagy "cigány" szavak használatával...)
ott a pont a 16-nál..
ÉBRESZTŐ emberek!!
Én erre csak azt mondom, hogy "Dúró Dóra füvet oszt az EFOTT-on".
Szerintem meg ezek után drogos.
frakk34 válaszát meg 1 kicsit sem értem. Nem inkább Lolo Ferrari-ra gondoltál? :D :D
"Túrós Dóri fasiszta? Az hát."
Szerintem meg faszista XD. A megélhetési "nagymagyarkodó" politikus Novák Emőke felesége, és ugyanolyan megélhetési politikus mint a drágalátos férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!