Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye visszaküldted, vagy...

Ugye visszaküldted, vagy visszaküldöd a nemzeti konzultációt!?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 21:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Basszus de nehéz !

Van 16 kérdés, 2 válaszlehetőség, plusz egy "nem tudom megítélni" Ha egy kérdésnél az igen lesz a több, akkor a Kormány azt teljesíti, ha egy másik kérdésnél a nem lesz több, akkor azt értelemszerűen nem fogja megcsinálni. Többség dönt alapom, ha az igenek győznek egy kérdésnél, akkor az a döntés, dolog létre fog jönni.

Logika emberek, logika !!!

2012. júl. 15. 21:59
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked fizetnek azért, hogy itt is reklámozd ezt a szélhámosságot (kell is neki a propaganda, mert eddig kb. 4% küldte vissza, erős égés szaga érződik :) , vagy magadtól vagy ennyire elvakultan szerelmes a kormányba?
2012. júl. 15. 22:04
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem tudsz szöveget értelmezni? Általánosságokra, hogyan mondhatnék igent, vagy nemet? Ha nem tudom milyen konkrét elképzelésekről van szó, hogyan feleljek? Most nem tudom eldönteni, hogy provokálsz, vagy fizetnek neked ezért.

Mit takar a támogatás? Hogyan képzelik el pontosan? Milyen akciótervük van? Honnan lesz rá forrás?

2012. júl. 15. 22:07
 14/34 A kérdező kommentje:
Na inkább jobb ha hagyjuk ezt...addig jó. Nem értetek ti ehhez ballibek, az látszik.
2012. júl. 15. 22:08
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

És még csodálkozunk, hogy itt tart az ország?? Tele van ilyen űberidiótákkal, akik még beszopják azt a szemetet, amit elé dobnak.

Úgyhogy nem, nem küldöm vissza.. kár, hogy nem puhább papírra nyomtatták, még budipapírnak se jó. Mondjuk gyújtósnak még jó lehet.

2012. júl. 15. 22:09
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!Vedd le a szemeidről a narancsokat és olvasd a válaszokat újra, azután értelmezd.
2012. júl. 15. 22:09
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még egyszer, utoljára, te funkcionális analfabéta, te.

8. „Vannak, akik szerint az államnak több eszközzel, jobban kellene segítenie a fiatalokat az elhelyezkedésben. Mások szerint a fiatalok elég segítséget kapnak az államtól.”

Milyen konkrét tervet látsz ebben a kérdésben kibontakozni? Ki dönti el, hogy mi számít segítségnek? Honnan tudjam, hogy nem a pályakezdők számára csökkentett bér lesz a segítség, azzal a logikával, hogy így könnyebben találnak állást?

2012. júl. 15. 22:11
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém már a szemétdombon van
2012. júl. 15. 22:12
 19/34 A kérdező kommentje:
Há' mit tudom én hogy oldják meg, nem is nekem kell tudnom, nem én vagyok politikus. Ők ezt tudják, hisz nem dísznek vannak ott mint az elődeik hálistennek.
2012. júl. 15. 22:14
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Míg fel nem bontottam a levelet,azt gondoltam,persze,hogyne küldeném vissza,holott már akkor tudtam,hogy ez inkább szonda.De,ahogy elkezdtem beleolvasni,egyszerűen egyre feljebb ment bennem a pumpa.Mert ugye,vannak,akik hülyének akarnak nézni...
2012. júl. 15. 22:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!