Mikor megyünk már békésen tüntetni Orbán ELLEN?
Figyelt kérdés
Ebben az országban hülyék az emberek, hogy csak Orbán MELLETT hajlandóak tüntetni? Komolyan nem veszitek észre, hogy mit művelt másfél év alatt?2012. júl. 13. 17:29
11/20 anonim válasza:
Hinnéd,hogy nem vagyok Fideszes?Esküszöm!Inkább csak mszp ellenes vagyok.Gyanítom,hogy mind a zsidók parancsainak engedelmeskedik amúgy.....
12/20 anonim válasza:
Ez a 3/3 as poén nagyon béna volt. Pont a Fidesz ellen? Nagyon nem vagytok képben, pláne, ha a munkahelyek kihez tartozását nézed... Hirtelen 8 év mszp után átment minden fideszbe? most komolyan ennyire hülyék vagytok?
13/20 A kérdező kommentje:
Csak a fidesz szavazta le az ügynöktörvényt = mindenki tudja, hogy ügynököket rejtegetnek.
2012. júl. 13. 20:09
14/20 anonim válasza:
Már volt ellenük nem egy tüntetés, de ezeken csak röhögött a ,,kedves vezetőnk" Békés tüntetésekkel nem lehet eredményt elérni egy ilyen ember ellen. Majd '14-ben a szavazófülkékben, bár kinézem a sok birkából hogy megint megválasztják, szóval minden függetlennek is el kéne mennie szavazni, mert minden +1 szavazat más pártra, -1 a fidesznek.
15/20 A kérdező kommentje:
Én meg azt nézem ki belőle, hogy 2004 óta készíti elő a legdurvább választási csalást. Most írják bele a törvénybe, hogy azok is szavazhatnak LEVÉLBEN, akiknek nincs magyarországi bejelentett lakcímük (nem tudom, hány magyar kettős állampolgár él külföldön, de tippre ez kb annyi, mint ahányan most Magyarországon élnek)
2012. júl. 13. 21:57
16/20 anonim válasza:
Itt az egész parlament ellen kéne tüntetni
17/20 anonim válasza:
Ennyi ökörséget, hogy tudtok összeirni???
18/20 anonim válasza:
"Ennyi ökörséget, hogy tudtok összeirni???"
Mire gondolsz?
19/20 anonim válasza:
Kettős állampolgárként megnyugtathatlak, hogy nem fogunk szavazni Magyarország elnökével kapcsolatban se levélben, se máshogy...ha nekik ez volt a céljuk az állampolgársággal, akkor ez szomorú és elkeserítő...nekünk egészen mást jelent: azt hogy végre elismerték, hogy mi is igenis magyarok vagyunk és van hová "tartoznunk". Végre újból lett országunk...mégha nem is ott élünk.
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: de gondolj abba bele, hogy a világ minden országában élnek magyar állampolgárok, nem csak a "trianoni Magyarország" területén élőkre vonatkozik az új törvény, hanem kivétel nélkül minden kettős magyar állampolgárra, rengeteg ember
2012. júl. 27. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!