Ha rájövök a hazugságokra, antiszemita vagyok? Ha azt akarom Magyarország magyar maradjon, neonáci vagyok?
"Szép idézet ! ;) Sajnos majdnem így áll a helyzet..."
Nem, nem majdnem hanem MÁR így állunk...
Akkor vagy antiszemita, ha zsidókat, mint népcsoportot utálod.
Mit jelent az, hogy magyar maradjon? Félsz, hogy bevonulnak a szerbek? Akkor adakozz a honvédségnek.
Ha erőszakoskodsz azokkal, akik szerinted nem elég magyarok, akkor vagy neonáci.
Nem, ennyi nem elég a neonáci cimkézéshez.
Ezek miatt nem szoktak senkit lenácizni.
Csakhogy ha ez párosul egy beteges zsidó-ellenességgel, holokauszttagadással, liberalizmus és demokrácia fóbiával, a szélsőjobboldali elődők dícsőitésével stb, akkor megalapozott a lenácizás.
Én nem leszek antiszemita. Azok a zsidó családok, akik a legtöbb rosszat okozzák ennek a bolygónak (Rothschildok és a a strómanjaik, pl. Rockefeller, és egyéb bankár dinasztiák stb) NEM szemita zsidók, mint ahogy a világ zsidóságának több, mint a fele nem is szemita. A kazár eredetű felvett zsidó vallású zsidók nem szemiták. Ők vannak többségben a zsidóságon belül. Az, hogy megvetem a munkásságukat és nem kedvelem őket, az tény. Ha kritizálod ezeket a nem többségében nem is szemita zsidó érdek és lobbicsoportokat, akkor azt mondják rád, hogy antiszemita vagy. Ezzel már el is áshatod magad, a sok birka azt fogja gondolni rólad, hogy titkon egy új holoka(m)usztot készítesz elő...
Valójában nem az az antiszemita, aki kritizálja, vagy butább esetben gyűlöli a zsidókat, hanem az, akit a zsidó háttérhatalom gyűlöl.
Amúgy hogy is lehetnék antiszemita, ha semmi bajom a szemita zsidóság min. 95%-ával, illetve semmi bajom közel 1.4 milliárd szemita arabbal? Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de nagyon jó viszonyt ápolok egy csodaszép fiatal szemita arab lánnyal.
Összefoglalva a kérdés feltevése teljesen jogos. A válasz az, hogy az egész antiszemitizmus egy cionista zsidó fegyver. Onnantól kezdve, hogy rád nyomták az antiszemitizmus bélyegét eláshatod magad a véleményeddel együtt. Még akkor is, ha az átlagnál sokkal jobban látod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!