Hoffmann Rózsa szerint a diákok megértik őt és támogatják. Mit szóltok ehhez? Diákoknak szól a kérdés!
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 11:20
11/21 anonim válasza:
csatlakozom a golyót neki hozzászólóhoz.
másodéves egyetemista
12/21 anonim válasza:
Akkor miért is tüntetnének, ez csak egy véletlen gyors találat de 1000 ilyen cikk van.
13/21 anonim válasza:
A sárospataki szabad bölcsészet és pedagógia például pontosan olyan büfészakok amiket meg kell szüntetni.
Miért csak az ilyen helyeken tüntetnek, mint ez és a Corvinus (Marx Károly...).
14/21 anonim válasza:
Súlyosan tévképzetei vannak ,ha ezt komolyan gondolja.
Bár azt is számításba kell azt is venni hogy a Fidesz egyik legismertebb figurájaként a visszavonulás teljes kudarc lenne.
Ettől függetlenül a golyó nem támogatom ,túl gyors és kíméletes.
15/21 anonim válasza:
Szerintem amúgy Hoffmann Rózsa államtitkár asszony csak egy "bólogató kutya", azt teszi, amit rá bíznak, azt mondja, amit mondania kell. Nem őt kell okolni a döntésekért, hanem Orbánt. Csak ő a háttérben meghúzódik mint a jóságos isten, aki rendet teremt ebben az országban, legalábbis így akarja beállítani.
16/21 anonim válasza:
Tönkretette a jövőmet tanulás terén, de azért hálás vagyok neki, alig várom, hogy elhagyhassam ezt az országot. De szívesen lemondatnám!!! I. éves fősulis
17/21 anonim válasza:
Én megértem őt. Sajnos egy tekintélyelvű hipokritától nem lehet többet várni. Viszont nem tudom elfogadni, és nem tudom támogatni őt. De ő ugyan olyan báb O.V kezében, mint az összes többi államtitkárocska. Normális esetben szerintem ő se támogatta volna ezt a radikális felsőoktatási leépítést, szerintem pont azért nem engedte el az orbán, mert valakinek a nyakába kell varrni ezt is. Ugyan ilyen logika van a mögött, hogy matolcsy-t még nem menesztették. Így lesz egy népszerűtlen államtitkár, akinek egyébként tollba mondják a törvényeket és a keretszámokat. Én csak szánni tudom ezt a nőt.
18/21 anonim válasza:
H. R. ne igyon a gyógyszerére, és akkor nem fog furcsa dolgokat hallani vélni és gondolni!
19/21 anonim válasza:
Csupán csak azt, szólom hozzá, hogy B+ Rózsika...
20/21 anonim válasza:
Hát, szerintem nagyon is jól csinálja amit csinál, teljesen egyetértek minden döntésével, már ha feltételezzük, hogy a célja az ország elnéptelenítése. Egyébként a kötél olcsóbb mint a golyó. Végzős szakközépiskolai diák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!