Kíváncsi volnék, hogy a aki a nemzeti érzelmű honfitársait nácinak nevezi, annak mi az inditatása?
Nekem az a hazaszeretet,hogy szeretem Magyarországot,és Iránt.
Félig iráni arab vagyok, nekem azt jelenti a hazaszeretett,hogy gyűlölöm a zsidókat, csak Magyarország egy gyenge ország nagyon szeretik a magyarok a zsidókat, közben ők felvásárolják ezt az országot. Mi irániak már dúsítjuk az uránt ,készülünk a III.Világháborúra. Szóval én is antiszemita vagyok ,mint szinte mindenki más Iránban. Mi már ott égetjük a zsidó zászlót, Magyarországon meg állandóan a zsidókat védik. Ez a különbség hazaszeretet(arab hazaszeretet) és a tipikus magyar hazaszeretet közt.
"érdemes végig nézni.Aztán mindjárt másképp látod a holokausztot meg a II.világháborút. "
Ezt nem teljesen értem. Miért látnám másképp a dolgokat? Aki olvas könyveket a témában (vagy néz ilyen dokumentumfilmeket), az tisztában van ezekkel a dolgokkal. Mondjuk a vége felé az orosz náci kivégzővideókat még nem láttam, de az most irreleváns. Lehet beszélni arról, hogy melyik agykárosult rendszernek mennyi áldozata volt, de nem tudsz közéjük egy valamerre irányuló relációs jelet tenni. Egy jó nagy egyenlőségjelet, azt tudsz. Emberéletekről van szó, ráadásul milliós nagyságrendben. Az egyik kegyetlensége nem értékeli le a másikét.
Egyébként Echo Tv-s dologra tényleg nem ajánlott támaszkodni. Ha megfigyeled, ez a műsor egy teljesen másik valóságról beszél, egy olyan valóságról, ami csak a sajátja (és általában az állításait nem tudja hiteles bizonyítékokkal alátámasztani). Ráadásul ez a Szaniszló folyamatosan mond olyan dolgokat, amik már tényleg megütik a mese szintjét. Ez a folyamatos magyar-sumér, magyar-etruszk, magyar-bármi-más-ami-valaha-jó-volt rokonság. :) A trianonos videóban is elhangzik ilyesmi. Szóval ha valaki nem nyitott az áltudományos "felfedezésekre", a találgatásokra, amik tényként vannak tálalva, az összeesküvés-elméletekre, azt nem fogod meggyőzni egy Echo Tv-vel.
"Félig iráni arab vagyok"
Az irániak perzsák és nem arabok. Nem vagy te félig iráni arab, csupán egy mezei troll...
"A nemzeti érzelmű tudat terjedése ezt jelentősen lassítja"
Ez így leírva nagyon szép, csakhogy ahhoz egységes nyelv is kellene, márpedig ki akar lemondani az anyanyelvéről? Ráadásul még egy egységes Európában is lennének ugyanúgy országok, mint ahogy az USA-ban is vannak államok, regionális vezetéssel, akik úgyis azt csinálnak, amit akarnak, továbbra is lesz nyelvtörvény, továbbra is a regionális szintű nemzeti többség lesz a góré. Vagy te hogyan látod megvalósulni az egységes Európát?
""Félig iráni arab vagyok" "
lol :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!