Te benne lennél egy esetleges háborúban az elcsatolt területek visszaszerzéséért?
:D Akkor se vennék részt ilyenben ha kb olyan erőt képviselnénk mint az USA.
Annál többre tartom az életem minthogy akár 1 másodpercig is veszélyeztessem bármiféle háború miatt.
De ha a valóságot nézzük, az esély arra hogy egy ilyenből jól jönne ki Magyarország az NULLA.
"Mindenképpen kötelességünk próbálkozni, visszaszerezni azt ami mindig is magyar volt minket illet meg az a föld."
Menjél.
Lövöldözzél.
Vidd magaddal Vonát, Novákot, Szegedit, meg Kövért is.
ma 00:13
Akkor indulj meg puskával Romániának:D
De van egy olyan érzésem hogy a továbbiakban is csak a neten nyomatod majd a nagy magyar dumát amíg ki nem növöd ezt a háborúsdit:D
"Mindenképpen kötelességünk próbálkozni, visszaszerezni azt ami mindig is magyar volt minket illet meg az a föld."
Nem volt mindig magyar. Nincs olyan, hogy juss, mindig az erősebb kutya b@szik. Ők szülték tele azokat a területeket sajnos, így övék a föld. Bármilyen igazságtalan is volt a békediktátum, ez az igazság.
"Én inkább Iránnal harcolnák Izrael ellen."
Én a helyedben inkább a helyesírásomért harcolNÉK. Még csak utaznod sem kell érte.
Utolsó
Az a baj,hogy hazafi magyar vagyok?
Elhiszem ,hogy ez a baj.
Nézd meg Iránt ott milyen hazafiak az emberek,ott Izrael zászlaját égetik, szidják a zsidókat szinte mindenki.
Hozzánk járnak arabok, irániak mezőgazdasági terményeket vásárolni és ezt ők mesélik. Ők igazi hazafiak.
Amúgy én Iránnal harcolnék.
"Utolsó
Az a baj,hogy hazafi magyar vagyok?"
A hazafiság nem azt jelenti, hogy utálunk mindenkit, aki nem "hazánkfia". Attól, hogy utálod a zsidókat, vagy bárki mást, még nem leszel hazafi, csupán egy gyűlölködő nyomorult. Ahhoz, hogy hazafi légy, először is szeretned kell a hazádat, és nem utolsó sorban a ismerni és tisztelni a saját anyanyelvedet is...
Ha CivilizationVIII-ban lenne egy ilyen küldetés, azt örömmel elfogadnám. Amúgy meg felejtős.
Még úgy is erősen gondolkoznék rajta, ha csak rám bíznák a döntést, és minden ország elfogadná a döntésemet, vagyis egyetlen csepp vér és diplomáciai szintű neheztelés sem lenne.
Ráérő közgazdász és szociológus hallgatók a játék kedvéért elkészíthetnének egy hatástanulmányt, hogy ennek milyen következményei lennének. Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy bizony becsődölne tőle az egész ország, és ha nem kapnál nyugdíjat, eü-ellátást, fizetést, vagy ha kapnál is, máról holnapra semmit sem érne, csakúgy, mint a pénzben lévő megtakarításod, akkor lehet, hogy te is elgondolkodnál azon, hogy ezt a lovat akartad-e. És nem hiszem, hogy akkor az éhező és földönfutó emberek boldogan gondolnának az idecsatolt földekre, és emberekre, akik ráadásul valójában nem is mind magyar, sokan nem is tudnak magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!