Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te benne lennél egy esetleges...

Te benne lennél egy esetleges háborúban az elcsatolt területek visszaszerzéséért?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy, hogy a te ill. a szeretteid élete forogna kockán.

2012. júl. 7. 18:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

:D Akkor se vennék részt ilyenben ha kb olyan erőt képviselnénk mint az USA.

Annál többre tartom az életem minthogy akár 1 másodpercig is veszélyeztessem bármiféle háború miatt.

De ha a valóságot nézzük, az esély arra hogy egy ilyenből jól jönne ki Magyarország az NULLA.

2012. júl. 8. 00:06
 22/30 anonim ***** válasza:
17%
Gyáva népnek nincs hazája tartja mondás és milyen igaz is ezeknek a gyáva kutyáknak szerezzük vissza ősi jussunkat? Ezek nem érdemlik meg hogy magyarok lehessenek. Mindenképpen kötelességünk próbálkozni, visszaszerezni azt ami mindig is magyar volt minket illet meg az a föld.
2012. júl. 8. 00:13
 23/30 anonim ***** válasza:
70%

"Mindenképpen kötelességünk próbálkozni, visszaszerezni azt ami mindig is magyar volt minket illet meg az a föld."

Menjél.

Lövöldözzél.

Vidd magaddal Vonát, Novákot, Szegedit, meg Kövért is.

2012. júl. 8. 00:16
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

ma 00:13

Akkor indulj meg puskával Romániának:D

De van egy olyan érzésem hogy a továbbiakban is csak a neten nyomatod majd a nagy magyar dumát amíg ki nem növöd ezt a háborúsdit:D

2012. júl. 8. 00:24
 25/30 anonim ***** válasza:
82%

"Mindenképpen kötelességünk próbálkozni, visszaszerezni azt ami mindig is magyar volt minket illet meg az a föld."

Nem volt mindig magyar. Nincs olyan, hogy juss, mindig az erősebb kutya b@szik. Ők szülték tele azokat a területeket sajnos, így övék a föld. Bármilyen igazságtalan is volt a békediktátum, ez az igazság.

2012. júl. 8. 00:32
 26/30 anonim ***** válasza:
5%
Én inkább Iránnal harcolnák Izrael ellen.
2012. júl. 8. 18:53
 27/30 anonim ***** válasza:
79%

"Én inkább Iránnal harcolnák Izrael ellen."

Én a helyedben inkább a helyesírásomért harcolNÉK. Még csak utaznod sem kell érte.

2012. júl. 8. 18:56
 28/30 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó

Az a baj,hogy hazafi magyar vagyok?

Elhiszem ,hogy ez a baj.

Nézd meg Iránt ott milyen hazafiak az emberek,ott Izrael zászlaját égetik, szidják a zsidókat szinte mindenki.

Hozzánk járnak arabok, irániak mezőgazdasági terményeket vásárolni és ezt ők mesélik. Ők igazi hazafiak.

Amúgy én Iránnal harcolnék.

2012. júl. 8. 23:03
 29/30 anonim ***** válasza:
78%

"Utolsó

Az a baj,hogy hazafi magyar vagyok?"

A hazafiság nem azt jelenti, hogy utálunk mindenkit, aki nem "hazánkfia". Attól, hogy utálod a zsidókat, vagy bárki mást, még nem leszel hazafi, csupán egy gyűlölködő nyomorult. Ahhoz, hogy hazafi légy, először is szeretned kell a hazádat, és nem utolsó sorban a ismerni és tisztelni a saját anyanyelvedet is...

2012. júl. 8. 23:08
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha CivilizationVIII-ban lenne egy ilyen küldetés, azt örömmel elfogadnám. Amúgy meg felejtős.

Még úgy is erősen gondolkoznék rajta, ha csak rám bíznák a döntést, és minden ország elfogadná a döntésemet, vagyis egyetlen csepp vér és diplomáciai szintű neheztelés sem lenne.

Ráérő közgazdász és szociológus hallgatók a játék kedvéért elkészíthetnének egy hatástanulmányt, hogy ennek milyen következményei lennének. Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy bizony becsődölne tőle az egész ország, és ha nem kapnál nyugdíjat, eü-ellátást, fizetést, vagy ha kapnál is, máról holnapra semmit sem érne, csakúgy, mint a pénzben lévő megtakarításod, akkor lehet, hogy te is elgondolkodnál azon, hogy ezt a lovat akartad-e. És nem hiszem, hogy akkor az éhező és földönfutó emberek boldogan gondolnának az idecsatolt földekre, és emberekre, akik ráadásul valójában nem is mind magyar, sokan nem is tudnak magyarul.

2018. máj. 26. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!