Tényleg ennyi komcsi van ebben az országban?
Igazi komcsi kevés van, a baloldal ma an agytőke és a multik
seggnyalója .
Éljen Thürmer Gyula!
:DD
Ha komcsi alatt azt értjük, hogy lelkiismeretesen úgy dolgozik, ahogy csak tud, és annyit fogyaszt, amennyi tényleg szükséges, szabadidőben meg a társadalom javán munkálkodik, akkor még az 1% is soknak tűnik.
Ha a baloldali szavazókat nevezed kollektíve komcsinak, akkor belőlük hol 45, hol 55% van. De én megkérdőjelezem a "komcsi" elnevezés gyakorlati hasznosságát. A baloldal és a jobboldal kölcsönösen patthelyzetben tartja egymást, nekünk meg együtt kéne működni a társadalom boldogulásáért, és ezt rombolja a "komcsi" - "nyilas" címkevircsaft.
Húsz éve volt '89. Én tíz éve még liberális voltam. Most Fidesz szavazó és LMP szimpatizáns vagyok. Azért, mert köpönyeget forgatok? Nem hiszem. A világ problémái változtak meg, és nem lehet rájuk ugyanazokkal a jelszavakkal választ találni.
Ehhez képest eléggé mindegy ma már, ki az "ex-komcsi", ha a jobboldalra szavaz. Ha holnap véres szájjal a baloldalra voksol, akkor visszavonom a felmentést, de ez ritka eset, nem tartok tőle.
"Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen, ezért áprilisban mindenki hozzon magával még egy embert!"
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!