Előfordulhat Magyarországon választási csalás?
Egy-egy megfigyelő kevés. A figyelmük ellankadhat, kimehetnek wc-re, lefizethetik őket nagyobb összegekkel stb
A szavazatszámlálást és újraszámlálást élő HD minőségű webkamerákon keresztül kellene online közvetíteni, minden egyes helyszínről sok szögből! :D Miért nem vezetik ezt be sehol, nem ez lenne a korrekt?
"Ki lehetne védeni,ha az internetre nyilvános oldalra minden körzet saját kezűleg töltené fel.De ez éppen a csalás lehetősége miatt nem fogják bevezetni."
Lehet, hogy rosszul tudom, de mintha Mexikóban ez így menne, mégsem zavartatták magukat, hogy és az internetes feltöltések és a számlálóbizottságok eredményei között ég és föld különbség volt, azt fogadták el amit számoltak oszt jónapot!
Sajtó miért nem lehet bent a teremben kamerákkal? Valaki figyelte már, hogy a szavazatszámlálók életszínvonala mennyivel nőtt egy-egy választás után? :D Na jó félig viccelek, de félig tök komolyan mondom, hogy nem tudok megbízni a szavazásban, főleg ha a fidesz intézi :(
Robotokkal se lehet megoldani, amúgy már létezik szavazógép, a problémáit itt tekintheted meg:
"Persze, a számlálók, ha valaki lefizeti őket, szívesen úgy számolnak, hogy az illetőnek kedvezzen."
Ahhoz már szervezetbűnözés szerű módszer kell. A szavazatokat kb. 5 ember számolja körzetenként, ők mind más pártállásúak és van független biztos is. Ha egy körzetet meg is tudsz venni, azzal még nem mész semmire. De a következő választás (kék cédulás) érdekes lesz, amikor a külföldiek képeslapon fognak szavazni (persze nekünk adózó magyaroknak orrba-szájba igazolnunk kell magunkat)
IGEN
Sör és pacal pöresz jó lesz a voksodért? (Ron Werber)
Oh te kis lelkes demokrata. :))
A jelszó:
Láncszavazás! Érted?! Láncszavazás!
Nézz utána, hogy az én ötletem nyomán, hogy is ment anno a szavazás sörért és pacalért.
Üdv kis barátom
Ron Werber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!