Nekünk semmi se jó?
Szerintem az emberek szerint az emberek addig emberek ameddig nem melegek.
Ők ezt biztos értik...
Azért a kettő nem ugyanaz a kategória, Don Giovanni...
Ráadásul az előbbit akartuk (mindenki el akarja nyerni, és világpresztízs), az utóbbi csak nyűg.
Szia!
Nekem személy szerint mindegy ez az olimpia dolog,de képzeld el,hogy már majdnem beköltözöl egy szuper házba,amiről már régóta álmodozol!Már nyúlnál a kulcsokért,amikor egyik pillanatról a másikra kiderül,hogy mégsem lehet a tiéd!
Helyette adnak egy kutyaólat,amiből az orrod előtt sompolyog ki egy bolhás kutyacsalád!
Ez a helyzet nálam hasonló,én sem örülnék!
A meleg olimpia csak a melegek megkülönböztetésére szolgál.Az egyenjogúság lenne a cél nem?Nem pedig a megkülönböztetés.
A sima olimpián is indulhatnak homoszexuális emberek.
"A meleg olimpia csak a melegek megkülönböztetésére szolgál.Az egyenjogúság lenne a cél nem?Nem pedig a megkülönböztetés. "
Azt akarják megmutatni, hogy ugyan olyan emberek mint a többi. Láthatóan szükség is van rá, ahogy itt körbenézel meleg megítélés terén.
A címkérdésre válaszolva:nem.
A kifejtett részére válaszolva:azért a kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!