Megérkeztünk gyakorimegallapitasok.hu-ra? Ez nem kérdés.
Nem lesz, látod. Hacsak ki nem sütnek valamit a nyáron, de szerintem erről már lecsúsztak (idén)
"Pedig pont a röghöz kötés miatt nem jelentkeztem főiskolára/egyetemre..."
Az a te bajod. Olvastad egyáltalán ,hogy mit tartalmaz a röghöz kötés? A képzési időd dupláját kell ledolgoznod 20 év alatt. Magyarán egy 5 éves szak elvégzése után egyből mehetsz ki dolgozni akár 10 évre is. 10 év alatt a kinti fizetésekből, meg röhögve kifizeted a képzésed árát. Emiatt nem értem miért ilyen nagy a hiszti a röghöz kötés miatt. Nem akadályoz meg semmiben. Az meg teljesen igazságos ,hogy ha már kimész és ott ragadsz akkor fizesd vissza a magyar adófizetők pénzét. És erre ráadásul éveid vannak.
"hogy ha már kimész és ott ragadsz akkor fizesd vissza a magyar adófizetők pénzét. És erre ráadásul éveid vannak."
Akkor kérdem én, hogy a szüleink minek fizetnek adót ilyen célokra? Mert elméletileg amit befizetnek abból majd a mi taníttatásunkat állják.
„Akkor kérdem én, hogy a szüleink minek fizetnek adót ilyen célokra? Mert elméletileg amit befizetnek abból majd a mi taníttatásunkat állják.”
Ez így eléggé rossz érv. Eleve mindenki szülője más-más mértékű adót fizet. Van akinek adót sem fizetnek a szülei. Most akkor tegyünk különbséget adó és adófizető között? Az ellen is ugyan úgy hőzöngenél. Meg egyébként is, ha csak nem vagytok kő gazdagok, akkor a befizetett adótok már rég elment az eddigi oktatásodra és az egészségügyi ellátásodra. Sőt jócskán mínuszban is vagytok. :) Ha meg anyagilag annyira jól megy, akkor nyugodtan mehetsz önköltségesre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!