"Utolsó jól mondja. Mint már írtam, egy ember nem döntheti el, hogy ki a bolond.. Ez csak nézőpont kérdése."
Persze, ennyi erővel engedjük szabadon a gyilkosokat és a pszichopatákat, hiszen azok is csak a "mi szemszögünkből" bolondok! Minden emberi jelenség persze relatív, de azért nihillistába sem kéne átmennünk és jó, ha bizonyos dolgok, így a bolondság terén is határvonalat húzunk.
Laikus vagyok az echelon témában, de azt tudom, hogy emberi hangon is elő lehetne adni és valószínűleg sokkal hatásosabb lenne, mert komolyan vennék. Aki pedig megtorló gyilkossággal fenyeget úgy, hogy közben vörös a feje és majd kiesik a szeme az NEM NORMÁLIS és ez annyira egyértelmü, mint hogy egy meg egy az kettő!
Ezen már én is gondolkodtam, érdekes figura.
A videói mindig az aktuális összeesküvéselméletek közt, azok témáiban bukkannak fel. Úgy néz ki, mindet magára veszi. Ha Drábik János megírja a tudatmódosítás c. könyvet, akkor rá 3 évre előjön Molnár F. Árpád avval a videójával, amiben elmondja, hogy a magyarok hülyék, mert nem jöttek rá arra, hogy az USÁban agykontrolloz a CIA, csak ő jött evvel elő, aki átesett ilyenen - és itt elmondja a Drábik-könyv tartalmát. Nemtom. Vannak iylenek, akik szeretik elmondani, hoyg éépen a legújabb, legdivatosabb betegségekben szenvednek. Ő mindig a legújabb, legdivatosabb összeesküvés legfőbb áldozata. Kicsit olyan a témaválasztása, mint Pandacsöki Boborjánnak.
Tényleg olyan "Boborjános" a pali! "Pandacsöki Boborján, mint a világ legnagyobb echelontanúja! XD Ráadásul ugyanúgy (rendkívül "szerény" módon) saját magát kiáltotta ki annak és ugyanúgy baromira nem érvel vagy csak nagyon felszinesen hoz fel dolgokat, a videói 99 százalékában csak idegbeteg fröcsögés van! Össze-vissza tömeggyilkosozik, persze én se komálom pl. Viktort, de hogy "tömeggyilkos sátán" lenne az azért csöppet sok. Na meg valamelyik videójában nem csak az "aktuális tömeggyilkosát", hanem a családját is kiírtaná, ami azért minden épp eszü embernél kiveri a biztosítékot! Asszem így szól, hogy "a családod csontszilánkjait az agyadba Bognár"! Oké, hogy dühös, de valakinek a gyereke igazán nem tehet semmiről és ráadásul az a sátáni hang, ahogy előadja... nem értem ez az ember, hogy beszélhet Jézus nevében, kb. annyi köze van a Krisztusi viselkedéshez, mint eszkimónak a banánszürethez!
Aztán az is megfigyelhető, hogy a "munkássága" elején, szinte még nacionalista hangokat ütött meg, nem egy videójában jelent meg Jobbikos személy, de amikor egyre többen kezdtek rajta (teljesen jogosan) röhögni, hirtelen egész élesen kezdte a magyarságot kritizálni, vagy inkább gyalázni és hirtelen Thürmerék felé kezdett kacsintani. Valószinü, mikor látták rajta a Jobbikosok, hogy nem komplett, próbálták lerázni és ezen megsértődött, mint ahogy azon is, hogy a legtöbben csak szórakoznak rajta és ez csak azért van szerinte, mert a "féregmoslékbabiloniszajha" magyarság be van programozva!
"Na, és ha mégis amiket mond, azoknak van valóságalapja? "
Hát annak, hogy a magyarok olyan hülyék, az összes nemzet között a leghülyébb, pl. mert nem jöttek rá a tudatmódostásra, csak ő, Molnár F. Árpád egyedül - nincs alapja. Pont Drábik János az, aki könyvet írt a tudatmódostásról. Molnár F. Árpád is azt a könyvet tanulta be, s az abban foglaltakat adta elő 3 évvel később videójában, mint saját élményeit.
Magyarul.
Akkor itt most ki a "hülye"?...
Úgy általában másokkal kapcsolatos szidalmaknak, lejáratásoknak nincs alapja. Mindenki saját magáról közöl infót azokkal a szavakkal, amik kijönnek a száján.
Molnár F. Árpád száján töményen jön ki a magyargyűlölő, szidalmazó szöveg. Az "egész magyarság egy alávaló, ostoba faj", valamint az "egész rendőrség bűnöző", "az egész pszichiátria bűnöző"... a kollektív bűnösség elmélete hamis.
Le tudná írni egy A4-es lapra a véleményét azokban a témákban amikről beszél? Valószínűleg nem, a honlapján sem lehet meghatározni cím alapján hogy egy-egy videó, cikk miről szól. Súlyosan beteg emberről van szó de előttem évek óta rejtély hogy mik mozgatják őt, és a barátait, vagy hogy komolyabb emberek hogy mennek el a "műsoraiba"??
Szerintem is már régóta bolond lehet a figura, de jó lenne tudni mitől. Jó lenne többet tudni róla. Titkosszolgálati manipulációnak béna, hétköznapi őrültnek profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!