Volt a Fidesznek jó cselekedete? Vagy olyan dolog amivel egyet értesz és helyesen tette?
"Az ellenzék meg mondhat, amit akar... Nem láttam még olyat, hogy az ellenzék akármikor is dicsért volna bármilyen kormánypárti intézkedést. Soha."
Ez Magyarországon már csak így megy. A Fidesz sem volt a konstruktív ellenzék mintapéldánya.
"Ahhoz képest a jobbikosok épp azért panaszkodnak, hogy "a kormány az ő ötleteiket nyúlja le", míg Vágó lmp-s képviselő azt mondta, hogy leszavazzák a kisvállalkozók adókedvezményét javasló kormányindítványt, mert az majdnem ugyanaz, mint amit ők nyújtottak be...:D"
Mint tudjuk a másik ötletét lehülyézni aztán később saját ötletként előadni és a sikert learatni ,hazafihoz méltó becsületes cselekedet...
Amúgy én a 2002-2010 között végzett konstruktív és építő jellegű ötleteivel az aktuális kormányt támogató ellenzéki korszakra céloztam ,de jól megkerülted a kérdést.
Jut eszembe ,ez csak egy elképzelés de ha sikeresen megoldja akkor nagyot nőne a szememben a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!