Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Molnár F. Árpád klinikailag...

Molnár F. Árpád klinikailag hová sorolható be? Tudományosan minek nevezik az ő elmeállapotát?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, hogy kiről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=XpyyYb5vrQM

http://www.youtube.com/watch?v=Bls5bA5DPd0

2012. jún. 30. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Alkoholt ezért nem szabad átlag alatti IQ-val keverni.
2012. jún. 30. 17:09
 12/19 Dick Esmen ***** válasza:
Őrült.
2012. jún. 30. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Az a rossz, hogy adják alá a lovat. Hitegetik hogy igaza van.
2012. jún. 30. 19:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltatok hogy esetleg mindenben igaza van?
2012. jún. 30. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan lenne igaza? Eddig semmit sem tudott leleplezni, semmilyen kézzel fogható bizonyíték nem volt a kezében. Tehát így a videói súlyos propagális rágalmazásnak minősülnek, ezért végeznek nála állandóan házkutatásokat. Egyébként a hatályos jogszabályok szerint büntetendő az ilyesfajta tevékenység, ráadásul a sértettek többsége hivatali személy. Csodálkozom is, hogy ennyi év alatt még nem ítélték el ezért a tevékenységéért. Gondoljunk csak bele egy kicsit: Ha valóban igaza volna, és valós tényeket tárna fel, már rég egy nejlonzsákban lenne valahol elásva, vagy egyszerűen csak elítélték volna egy koncepciós perben.
2012. jún. 30. 19:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Mit tud tenni egyetlen ember a titkosszolgálat ellen?
2012. jún. 30. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen bolond.

Emellett vagy hazudik, de azt elképesztő módon, vagy, pedig tényleg ott melózott, ahol mondta, és abba bolondult bele.

2012. jún. 30. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyeneken agyalni, mint ez az ember, hogy lehallgatnak meg ilyesmi (bár sztem ennek igenis van alapja, de ezt most itt nem részletezném, mert elolvassák) viszont én azt nem értem, hogy miért akarnák, hogy nekem rossz legyen, vagy hogy meghaljak. Nem vagyok se politikus, se bűnöző, akkor meg miért kéne félnem? Az viszont biztos hogy a nyomorba dönt ez a bizalmatlanság az emberek felé.
2012. júl. 1. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:

14-esnek:

A videói mindig az aktuális összeesküvéselméletek közt, azok témáiban bukkannak fel. Úgy néz ki, mindet magára veszi - UTÓLAG.

Ha Drábik János megírja a tudatmódosítás c. könyvet, akkor rá 3 évre előjön Molnár F. Árpád avval a videójával, amiben elmondja, hogy a magyarok hülyék, mert nem jöttek rá arra, hogy az USÁban agykontrolloz a CIA (tehát Drábik NEM írta meg azt a könyvet, és nincs fenn az Árpádénál évekkel régebbi videója ugyanerről a témáról a youtube-on az Árpádé mellett!), csak ő jött evvel elő, aki átesett ilyenen - és itt elmondja a Drábik-könyv tartalmát.

Nemtom. Vannak ilyenek, akik szeretik elmondani, hogy éppen a legújabb, legdivatosabb betegségekben szenvednek. Ő mindig a legújabb, legdivatosabb összeesküvés legfőbb áldozata. Kicsit olyan a témaválasztása, mint Pandacsöki Boborjánnak.

2012. okt. 24. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!