Ki csinálta ezt a plakátot?
Nem lakok Magyarországon, azért kérdezem. Állitólag több ezer plakát van.
Itt lehet látni: [link]
És itt: [link]
#14: én is erre tudok csak gondolni, de a képen .hu-ra végződik az url.
Plakátot még nem láttam, de egyik ismerősömhöz dobtak be jovonk.info-s szórólapot.
Nem tudom, hogy eredeti-e. A cikkek viszont teljesen rosszak és illogikusak. És egyébként is, "több ezer plakát"? Annyival egy nagyobbacska megyeszékhelyet nem lehet rendesen kiplakátolni, nem hogy egy egész országot.
Konklúzió: kis létszámú szélsőséges csoport, amiben a másik szélsőség weboldala (amiket linkeltél) a következő Holokausztot véli felfedezni...
Most nagyon trágár lesz, elnézést kérek érte, de ezt így lehet a legtöményebben megfogalmazni:
Valami krva nagy hazafi, akiben annyi sincs, hogy a nevét adja a gyökérségéhez.
19-nek:
Akkor áruld már el, hogy hol készült a kép, hol lehet ilyen plakáttal találkozni, és hogyhogy nem is hallottunk róla, mi, itt Magyarországon?!
Hol van?!?!?
Egyetlen egy ember nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy hol vannak ezek a plakátok, amik a cikkek szerint kvázi elárasztják Magyarországot?
Nálunk az egyik buszmegállóban rendszeresen álldogálnak a kisebbségi középiskolások. Elég durva véleményeket írnak a "parasztokról". De mégsem jelent meg cikk egyetlen telefirkált buszmegálló miatt külföldön, hogy mekkoraszor mekkora rasszista a kisebbség.
Szóval maradjunk annyiban, hogy egyetlen plakát, ami CSAK külföldi szélsőségesen liberális oldalakon található meg, nem jelent semmit.
Majd ha minden villanyoszlopon lóg egy, és lakosság viszi haza emlékbe, hogy a konyhában is legyen, akkor lehet reklamálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!