Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg hisztek a Jobbikban?

Tényleg hisztek a Jobbikban?

Figyelt kérdés

ezért most engem sokan fognak szidni, pl. azok, akik elkötelezett jobbikosok, DE: ti tényleg elhiszitek, hogy ha ők lesznek hatalmon, akkor "megváltják magyarországot"?

tulajdonképpen, én egyáltalán nem hiszek a Jobbikban. Akkor már inkább a Fidesz.

Szerintem azt mondják, amit most hallani akar a nép: "igenis van cigánybűnözés!", mer a Fidesz aztmondta h nincs, csak cigány bűnözők, "nagy magyarországot vissza!", ezzel bebolondítva a skinheadeket, "antiglobalizáció nemlesz!", naná h nem, "határon túli magyarok forevör", aztán majd sz.rnak a fejünkre, ha odakerülnek. Szép tervek

cáfoljatok meg, ha nem.

2009. júl. 8. 18:31
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

22:03

nem nézi őket senki hülyének, egyszerűen könnyebb nagy szavakkal meggyőzni őket, mint pl. egy 30 évest.(persze ez is sok tényezőtől függ.)

2009. júl. 9. 09:52
 22/32 A kérdező kommentje:

22:13

legyen igazad :)

ha a Jobbik tényleg tudna változtatni Magyarországon, én lennék az első, aki bocsánatot kérnék azért, mert nem hittem bennük.

amúgymeg az előbbiekben vlaki írta, h "keressük a Jobbikban a hibát". nem keresek semmit, pusztán véleményt nyílvánítok. Úgy ahogy eggyesek teleőrjöngik pl. a youtubos kommenteket azzal h "éljen a Jobbik, hajrá Jobbik, Jobbik mindörökké", én ugyanúgy mondhatom, hogy nem hiszek bennük, csupán nép butítás ez is :)

de mint már mondtam, legyen azoknak igaza, akik újítást és szebb jövőt várnak a Jobbiktól. :)

2009. júl. 9. 09:59
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

"Egy másik válaszolónak:

Számos fejlett és példaértékű ország csinálja ezt, pl. Burkina Faso, Ruanda, Burundi, Zimbabwe stb.

Nyilván reális összehasonlítani Zimbabwét összehasonlítani hazánkkal, ahol a lakosság elég nagy része"

Akkor mondok mást.

200 éve Magyarország még főleg mezőgazdasági ország volt, pont úgy, ahogy Vona azt elképzeli. Akkor tehát Vona példaképe nem Burundi, hanem a 200 évvel ezelőtti Magyarország. De igazából a hasonlat sántít, mert ő ellenzi az importot mint bűnös zsidó találmányt, míg Magyarország 200 évvel ezelőtt nagyon komolyan bekapcsolódott az európai kereskedelembe (globalizáció nevű átkos zsidócigány összeesküvés).

Közelebbi hasonlat azért nincs Burundinál stb., mert egyetlen fejlett ország sincs, ahol a mezőgazdaság a legnagyobb ágazat. Nincs ilyen, és ha Vona ezt nem tudja, akkor érdekes kérdés, hogyan érettségizett le.

Persze valójában nem hülye, csak tetteti magát. Az őszinte, nemdemagóg Zazrivecz.

Vona hisztizik azon, hogy thaiföldi paprikát talált a közért polcán (Index-interjú, jún. 30), és követeli, hogy zárjuk le a magyar piacot. Nem tudja ugyanis, hogy az ország azért is importál, hogy más termékeket viszont exportálhasson. Tehetséges Vona Gabi azt sem tudja, hogy Magyarország évi 3 mrd euro értékben importál mezőgazdasági termékeket, és 5 mrd értékben exportál, vagyis az ország a gonosz zsidó globalizáción, ami minden baj oka Vona szerint, évi 2 mrd eurót nyer.

Ezek után miért adnék neki esélyt? Vona egy félanalfabéta.

Arról a meséről pedig, hogy Vona nem kap támogatást külföldről, íme egy apróság:

[link]

Természetesen a magyar változatban nem lehet megtalálni (vagy csak én nem találom).

2009. júl. 9. 11:01
 24/32 anonim válasza:
100%

Nos én jövőre már szavazhatok, így egy kicsit tisztába vagyok a dolgokkal.

A Jobbikra ha fizetnének sem szavaznék.

Mert nagyon szélsőséges, és egyáltalán nem értek egyet a mentalitásukkal.

Én például több, mint tíz év múlva külföldre szeretnék menni és élni, nos ennek a Jobbik és a vele párhuzamosan a Magyar Gárda tagjai biztosan nem néznének rám jó szemmel az utcán, ha ezt a tudnák.

A Gárdisták talán még meg is vernének emiatt.

Szabad országban élünk!

Miért ne vegyek külföldi terméket? Miért ne vásárolnék a multiknál? ...etc?

Miért hisz sok mindenki a mesékben? Szerintem ha a Jobbik hatalomba kerülne (reálisan nézve ennek esélye szerencsére nem sok), akkor szerintetek a párt politikusai nem mennének bele olyan kis játékokba, amivel ők csak jól járnak financiálisan?

Nem hiszek a Jobbikban. Nem szeretem a Jobbikot és nem is szavazok majd a Jobbikra.

Ez csak természetes...

2009. júl. 9. 13:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Mezőgazdaság 200 éve.

Ad. 1. A mezőgazdasági terület nagyobb volt.

Ad. 2. Fajlagosan a népesség kevesebb.

Ad. 3. Az életszinvonal is alacsonyabb.

Akkkor ez hogy működne ma?

Bár részemről szívesen járnék saját Ikarus busszal.

2009. júl. 9. 21:02
 26/32 anonim ***** válasza:

Eredeti kérdésre:

Nem csak a megvalósítás kétségkívül rögös útja számít. Néha már az is épp elég, ha valaki kiáll az elveiért.

És a százezrek, akik a jobbikra szavaznak, leszámoltak már a mocskos kis alkukkal amiket a racionalitással kellett kötniük, és aminek az eredménye semmiben sem hasonlított arra, amit akartak.

2009. júl. 11. 11:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. júl. 11. 11:51
 28/32 anonim ***** válasza:

"Néha már az is épp elég, ha valaki kiáll az elveiért."

Egy lyukas garast nem érnek önmagukban az elvek. Próbáltál már kenyér és víz helyett elveket enni és inni?

Ha tizenhat éves vagy, akkor joggal fogod nyomorú nyárspolgári nézetnek tartani a megjegyzésem. De ha már elmúltál 18-20 éves, akkor érdemes elgondolkodnod rajta. Szép, szép dolog az elvszerűség, és megértem a jobbikos ifjoncok rajongását: én is voltam valamikor kamasz. De erre nem lehet építeni egy működő országot.

"És a százezrek, akik a jobbikra szavaznak, leszámoltak már a mocskos kis alkukkal amiket a racionalitással kellett kötniük"

És ez jó? Én azt mondom, ne kössünk alkukat a gazemberekkel. De a racionalitással igen.

2009. júl. 13. 02:40
 29/32 anonim ***** válasza:
Jelenleg Magyarországon nincs értelmes, normális párt. De a Jobbik még mindig jobb, mint a többi. A Jobbik sem szent, de még mindig ők a legéletképesebbek. A többi párt már leszerepelt. (mszp, fidesz, szdsz, mdf....)
2009. aug. 28. 13:22
 30/32 anonim ***** válasza:

"Jelenleg Magyarországon nincs értelmes, normális párt."

Ha úgy húzod meg az "értelmes, normális" határát, hogy egy párt se essen bele ebbe a kategóriába, akkor természetesen nincs.

Divatos, bár agyatlan affektálás az "egy párt sem elfogadható" nevű nyűglődés.

Aki így gondolkodik, az remélem nem is szavaz.

2009. aug. 28. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!