Tényleg hisztek a Jobbikban?
ezért most engem sokan fognak szidni, pl. azok, akik elkötelezett jobbikosok, DE: ti tényleg elhiszitek, hogy ha ők lesznek hatalmon, akkor "megváltják magyarországot"?
tulajdonképpen, én egyáltalán nem hiszek a Jobbikban. Akkor már inkább a Fidesz.
Szerintem azt mondják, amit most hallani akar a nép: "igenis van cigánybűnözés!", mer a Fidesz aztmondta h nincs, csak cigány bűnözők, "nagy magyarországot vissza!", ezzel bebolondítva a skinheadeket, "antiglobalizáció nemlesz!", naná h nem, "határon túli magyarok forevör", aztán majd sz.rnak a fejünkre, ha odakerülnek. Szép tervek
cáfoljatok meg, ha nem.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:41
bocsi, nem vagyok teljesen képben. ilyeneket akarnak előírni?? :O
Ha nem vagy képben minek szólsz bele?
Egyébként meg a Google a barátod! :)
Az embereknek már kezd elegük lenni abból a politikából ami itt folyik. Úgy látszik hogy a Jobbik tud valami használhatót felhozni. Most hirtelen a többi párt, főleg az MSZP és a Fidesz kezdi át venni a jobbikos szokásokat, hogy ők kapják meg a legtöbb szavazatot, és folytatni tudják azt amit eddig csináltak: lopni, eladni az egész országot.
Végszóként: egyenlőre a Jobbiknak hiszek a legjobban.
Ezt nevezik előitéletnek, tudod?
A jobbik még NEM volt hatalmon. De te már most leszűrted, semmi nem fog megvalósulni a programjukból. De a tökéletes FIDESZ majd mindent megvalósít Vikikével az élen, aki csak jártatni tudja a száját :))
18:48-as válaszolónak.
Biztos vagyok benne, hogy ez nem fog megvalósulni, mert elvesztené a Jobbik legalább szavazói felét.
Másrészről meg csak kötelező erkölcstanról van szó, nem hittanról.
Azt ugye még szabad, vagy akkor már nem élnénk szabad országban? :D Miért, most miben élünk szerinted?
Én sem hiszek a Jobbikban.Nem akarom részletezni a programjukat,de egyrésze taszító,a másik része pedig megvalósíthatatlan.Nem a világtól elszigetelt országban élünk,hanem Európa közepén.A mezőgazdaság működésével kapcsolatos elképzelést pedig olyan valaki találta ki és hiszi el,aki még soha nem látott mezőgazdaságot.Nem elég a földtulajdon,kellenek gépek,vetőmag,stb. és megfelelő időjárás.Ehhez elegendő pénze kell legyen a gazdának.És ha szerencséje van,jó a termés,akkor kell valaki ,aki megveszi,mégpedig jó áron.Csakhogy ha jó a termés,akkor a sok árú miatt alacsony az ár,ha meg rossz,akkor hiába magasabb az ár,nem lesz nyereséges a gazdálkodás.És nagyobb mennyiségű terményt vagy állatot nem lehet a városok piacán értékesíteni.
Ezért mondom,hogy álmodozni lehet,de a megvalósítás már más tészta.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
köszi, ez így oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!