Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol tudnék belépni a Fideszbe...

Hol tudnék belépni a Fideszbe vagy hogyan? 16 éves vagyok. Szüleim nem támogatják, ellenzik, de én mindenképpen be akarok lépni. Hogy kell?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 21:53
1 2 3
 21/27 yossarian44 ***** válasza:
Előző, az illető, akiről beszélsz, nyilván túloz, és erősen fideszfób, viszont az nem jelenti azt, hogy nincs részben igaza...
2012. jún. 28. 15:35
 22/27 anonim válasza:

Kedves ifjú Barátom!

Örülök, hogy e nehéz időkben is figyelsz a Nemzet hívó szavára.Mivel még 2012-ben is a Fideszben bízol, tudom, hogy te idealista vagy - mivel a milliárdosokat, a Fidesz másik rétegét ismerem, és te nem az vagy, csórikám! - szóval itt a helyed közöttünk. Ahhoz, hogy a Fidesz tagja legyél, egy bátorságpróbát kell kiállnod. Ehhez egy töltött pisztolyra lesz szükséged, amelyben csak egy lőszer van a tárban. Természetesen forgótáras pisztoly kell, az illik egy leendő Fideszeshez. Megpörgeted, és a szádba veszed, majd meghúzod az elsütő billentyűt (ravasz). Harmincszor kell ezt megtenned egymás után! Ezután tiszta szívvel jelentkezhetsz bármely Fidesz irodában, biztosan felvesznek!

2012. dec. 26. 01:34
 23/27 A kérdező kommentje:

Kedves Baloldali Majom!

Mit kívánsz a Fidesz helyére? Egy gordonkát? Netán az őszödi marhát? A Szarházyt? Esetleg a botoxkezelt asszonyt? Netán a selypítő és raccsoló, mindenhová magukat odakötöző "párt" vezéreit? Vagy esetleg az elpuhult szélsőségeseket? Vagy egyszerűen a nem nemzetiséghez sorolt etnikumhoz vagy való? Vajon milyen alternatív képet tudsz festeni ide? Ó, kíváncsi vagyok. Nagyon kíváncsi.

2012. dec. 29. 13:11
 24/27 anonim ***** válasza:
62%

Még nem tudjuk ki kell nekünk de 100% ig tudjuk hogy narancsdiktatúra nem kell

én nem fideszfób hanem patkányfób vagyok ezért van súlyos fóbiám a fidesznek nevezett rettenettől

2013. ápr. 24. 23:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én is nagyon szeretem a hazámat, számomra az egyetlent (Magyarország), és a legjobbat szeretném a számára. Szeretném, ha minél hamarabb gazdaságilag, erkölcsileg és minden más téren is egyre jobb lenne az országnak és a honfitársainknak.

A Fidesznek a kétharmados többséggel és szinte 100%-os önkormányzati többséggel történelmi esélye van arra, hogy helyre hozzák a hibákat, de sajnos azt kell hogy tapasztaljam, hogy ezt a lehetőséget nem csupán elszalasztották az eddigi 3 év alatt, hanem igencsak csökkentették a lehetőségét annak, hogy az ország sorsa jobbra forduljon. Mindezt pedig kétharmados törvényekkel, alaptörvénnyel, tákolmánnyal "gránitba is vésték".

Bizonyára most nem értesz velem egyet, de mivel te nagyon hiszel - és bizonyára TUDSZ is valamit - felsorolhatnád azokat a dolgokat, amikkel a Fidesz jót tett a többségnek. (nem csak a gazdagoknak) Egyszóval tényleg kíváncsi vagyok arra, mivel mosták meg annyira az agyadat, hogy ne csak szavazójuk, hanem párttag is akarj lenni? Esetleg 18 évesen trafikot akarsz nyitni, erről van szó?

Ha előttünk a szakadék és nem változtatunk az irányon és nem működik a fék, csak nyomják a gázt, akkor talán egy kis aggodalom nem irracionális dolog.

2013. máj. 4. 14:03
 26/27 A kérdező kommentje:
Hosszú távon lesz jó. Rövid távon aki látható eredményt akar, az nincs tisztába a magyar valósággal kedves utolsó.
2013. máj. 5. 08:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó hosszú távon sem, mert sok feltétel nincs meg hozzá, de majd te magad is megtapasztalod. Ezt közgazdászként mondom.
2013. máj. 5. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!