Hol tudnék belépni a Fideszbe vagy hogyan? 16 éves vagyok. Szüleim nem támogatják, ellenzik, de én mindenképpen be akarok lépni. Hogy kell?
"Nem szégyelled magad?!"
Láttál már egyetlen fideszesen szégyenérzetet?
"Talán jobb lenne belépni az MSZP-be vagy a zsidó LMP-be, vagy a Jobbikba?"
Mindegyik párt vállalhatatlan, a Fidesszel az élen.
"Ti akkor milyen pártiak vagytok? Komcsik, zsidók vagy fasiszták?"
Fékezd magad, fiatalember! Tudod, aki nem Fideszes, az nem feltétlenül szereti az MSZP-t, a Jobbikot, az LMP-t, vagy a DK-t. Megismétlem, hogy nagyobb eséllyel felfogd: aki nem Fideszes, az nem feltétlenül szereti az MSZP-t, a Jobbikot, az LMP-t, vagy a DK-t.
"A Fidesznek egy hibája van: nem csinált diktatúrát."
Ezt nem kommentálnám, ez a kijelentésed önmagáért beszél.
"Szegények mindig is voltak és mindig is lesznek."
Így van.
"A gazdagokat azért nem sújtja a kormány, mert tőlük várja azt, hogy a megmaradt pénzből talán foglalkoztatnak majd."
Amit eddig nem tettek meg, és ha eddig nem tették meg, akkor valószínűsítem, hogy ezután sem fogják. Ráadásul az egykulcsos adóval a fogyasztást sem sikerült felpörgetni, így semmi hatása nem volt azon kívül, hogy 500 milliárdos lyukat ütött a költségvetésen, amit aztán mindenféle hülye adóval kell betömni.
"Amúgy nem akarok párttag lenni, csak kíváncsi voltam a hatásra itt."
Nagyon helyes, 16 évesen tanulj, szerezz egy jó szakmát vagy diplomát, valamint a nyelvekre is feküdj rá, hogy reális esélyed legyen, hogy jó életed legyen (anyagi értelemben).
"Roppant gerinctelenséget kell tanulnod elsősorban cigányoktól."
Hát azt majd a c*gány Orbántól megtanulja. Fideszeseknek nem árt az elmefogyatékosság, szervilizmus és beteges lelkület sem, amik feltehetőleg a kérdezőben már megvannak, pusztán már az ötlet miatt is.
Kérdező, miért csak az LMP zsidó? A Fideszben, az MSZP-ben, és mint kiderült, a Jobbikban is vannak zsidók szép pozícióban.
Az SZDSZ-nél még megérteném a zsidózást, na de az LMP-nél?
Mellesleg addig örülj, amíg nem húzott be egyetlen párt se a hülyeségébe. Én eddig minden alkalommal szavaztam 18 éves korom óta, de egyszer sem léptem be pártba, sem partközeli szervezetbe, mert egyszerűen a párttagság káros az ép elmének.
Ha belépsz, szépen lenyomják a torkodon a saját gondolataikat addig, amíg már képtelen leszel önálló gondolatokra, majd írogatsz Facebookon a párttársakra naponta, hogy megkérdezd tőlük a véleményed.
Ez nagyjából lefordítható az összes pártra.
Mellesleg mire 18 leszel, már kicsit gázabb lesz belépni egy olyan szervezetbe, ami annyit ártott Magyarországnak, mint a Fidesz.
Arra nem gondoltál hogy mért nem támogatják?
ha fizetésnek létszó alamizsnából élnél és nem a szüleid tartanának el ez a kérdés meg sem fogalmazódna benned
felvilágosítanálak hogy a drága fideszed 2 !!! év alatt nagyobb nyomorba taszította az országot mint az mszp 8!!! év alatt
felvételi követelmények:gerinctelenség, lopásra való erős hajlam, a szavak végtelenségig történő kiforgatása
remélem azt is tudod ha belépsz ott fogsz lógni a bitón ha vége az orbán diktatúrának
20:59
ritka nagy marhaságot írsz, barátom. fideszfób lettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!