Szerinetek normális, hogy itt elvileg 23 éve demokrácia
van, mégis egyes embereknek teljesen paranoiás reakciói
vannak hétköznapi dolgokra?
Figyelt kérdés
Nekem pl. B-teles netem van, és valami központi hiba miatt nem jönnek be éppen a Magyarországon kívüli oldalak, de a tesóm egyből pánikolni kezdett, hogy azért van, mert Orbán elkezdte elvágni az országot a külvilágtól és már javában épül a vasfüggöny a nyugati határon, csak nem vettük még észre.
Egy kis egészséges paranoia nem árt, inkább legyél felkészülve a bajra, mint hogy meglepetésként érjen.
2012. jún. 26. 15:22
12/21 anonim válasza:
"Te olyan szűklátókörü vagy, hogy a kettő közötti életet már el sem tudod képzelni?"
Azért, mert szerintem mindig és mindenhol vannak idióták? Diktatúrában pláne vannak. Tudnod kéne!
2012. jún. 26. 16:51
13/21 anonim válasza:
Én is ugyanolyan vagyok mint a tesód:D Amikor a CNN-t kikapcsolták vagy ha nem jön be valamelyik kormányellenes online lap oldala, rögtön Orbánra gyanakszom :))) De ez azért van, mert a TEK felügyeli most már az internetet, a netes szolgáltatók is beleírták a szerződésbe, hogy a TEK-nek joga van figyelni a felhasználói aktivitást:) Persze hogy paranoiás lesz az ember:P Amúgy meg érdekes demokrácia az, ahol még az alkotmány átírásáról sem kérdezik meg az embereket (és olyan alapvető emberi jogok eltörléséről, mint a munkához való jog, vagy a pihenéshez való jog, szociális biztonsághoz való jog...), hasonlítsd össze a mi demokráciánkat Amerikával vagy Svájccal! Ott az emberek valóban beleszólhatnak a politikába, mi soha nem szólhattunk bele, max azzal, hogy 4 évente szavazhatunk, egyébként meg mindig mindent eltűrtünk, azt is, hogy megváltoztatják a szavazásokat és külföldiek is szavazhatnak most már. Nem véletlenül ment Kövér Romániába kampányolni, ott vannak az új potenciális szavazóik, nem is kevesen. Médiatörvény, Klub Rádió, Neo FM.. ilyesmi más demokratikus országban nem történhet meg.
2012. jún. 26. 17:10
14/21 Dick Esmen válasza:
Elitdemokrácia!
2012. jún. 26. 17:12
15/21 anonim válasza:
13 te aki ilyen kommunista rádiókért aggódsz , te oktatod ki a népet a dmeokrciáról?? ez vicces.
2012. jún. 26. 17:13
16/21 anonim válasza:
Hiába de az embernek muszáj hibáztatnia valakit egy olyan eseményért amibe nem szólhat bele .
Ilyen esetben újabb szokás a kormányt az időjárást ( volt aki aszály idején is a nedves vezetékeket okolta) ,végső esetben a operációs rendszert (lásd vindóz viccek) vagy magát a gépet.
A testvéred a legtrendibbet választotta,de megnyugtatlak az internet jelentős részét de komoly (de legalábbis virtuális ellenállás nélkül nem tudja elérhetetlenné tenni a kormány.
2012. jún. 26. 17:34
17/21 anonim válasza:
15: nem hallgatok rádiót éjjel nappal, de hogy a Bumeráng című reggeli műsor nem kommunista, az 100%. Attól hogy valaki utálja a Fideszt még nem kommunista. Sőt éppen a Fidesznek vannak államosító törekvései, sokkal jobban illik rájuk a kommunista jelző, mint bárki másra.
2012. jún. 26. 18:21
18/21 anonim válasza:
Demokrácia az, mikor a tömegek arról nyilvánítanak véleményt, amihez nem értenek.
Leszavazták. /Éhes Pál/
2012. júl. 7. 23:04
19/21 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van Kedves Kérdező!
Itt bármi van Orbán a hibás! :D Ő egy diktátor..hát persze xd xd
Szomorú,hogy idáig eljutottunk!
2012. szept. 23. 10:59
20/21 anonim válasza:
Hogy lehet ekkora baromságokat írni,13-mas..
"hasonlítsd össze a mi demokráciánkat Amerikával"
Ja, ott aztán minden klafa, ezért van az, hogy korlátozni akarják az emberek fegyverviselési jogát (ami az amcsik számára szent), hogy törvényesen figyeltethetik bármelyik állampolgárukat, bármikor rájuk foghatják, hogy terrorveszélyt jelenthetnek az országra és elvihetik az illetőt, utólag senki nem kérheti számon rajtuk, hogy igazuk volt-e.
Ez aztán a demokrácia, igen. Bezzeg itt valaki a komcsi drágabolgárúros klubrádió miatt sír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!