Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan gazdasá...

Támogatnátok egy olyan gazdasági irányvonalat, aminek a fő célja az lenne, hogy az ország minnél önellátóbb legyen, szinte csak a hazai ipar és mezőgazdaság által előállított termékek legyenek a boltok polcain?

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 13:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Itt egy kis filmecske, ami látványosan szemlélteti, hogy az unió és a multik hogy verték szét az önellátó magyar gyárakat és mezőgazdaságot!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s2cxd..

2012. jún. 26. 14:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A mai globalizált világban ezt csak nagyjából Észak-Korea szintjén lehetne megvalósítani.

Nem hinném, hogy a magyar lakosság többsége arra vágyna.

2012. jún. 26. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Azért én még mindig óvakodnék ezzel az 1000 éven át önállóak voltunk szövegekkel... Lehet, hogy ha te véletlenül gróf, báró, ispán, főpap, Csá Máté stb. vagy, akkor ez neked hajj, de pompás. De ha én jobbágy vagyok, akinek 1000 éven át el kellett tartania téged, és én csak karéj kenyeret ettem hagymával, ha volt, akkor elmész ám a.... persze te az önellátás jegyében velencei tükröket, flamand kelméket, angol és arab lovakat, damaszkuszi pengéket stb. stb. használtál, én meg a jó magyar faekét, mi? Ha így képzelted ezt az 1000 éves izét, akkor tartsd is meg magadnak...
2012. jún. 26. 14:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Csák Mátét akartam írni...
2012. jún. 26. 14:23
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

hm... önellátó nem ezzel "reklámozza" magát Észak-Korea is?

támogatom a hazai termékek előállítását és vásárlását, de a XXI. században élünk, nem rekeszthetjük ki magunkat a nemzetközi piacokról.

2012. jún. 26. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

A mostani magyar jó minőségű terméket nem tudja az átlagember megfizetni ,ezért azt nagy tételben itt nem lesz nyerő. A magyar szemétből meg nem kérek a szar trikolór festékkel is szar marad.

Magyarország pedig nem ipari ország ha a termékek kilenc tizede külföldi a hazai ipar nagyságát az nem tükrözi túl. Ha meg kizárod a külföldi termékeket a lakosság megpróbál majd darabokra szedni.

2012. jún. 26. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Elég jellemző, hogy többünknek is, egymástól függetlenül Észak-Korea jutott az eszünkbe. Szóval, jobbikos hungaro Észak-Korea. Köszönjük szépen, nem kérjük. Ha gondoljátok, leválasztunk majd nektek egy kis országrészt, oda ki lehet majd tűzni a hungaro-koreai zászlót, ott ti helyben mindent megcsináltok, búzát termeltek, repülőgépet csináltok meg légitársaságot, tengeralattjárót, meg bármit... menetelni is lehet, meg ünnepelni a vezért sok tapssal. Éhezhettek is kórusban, ahogy a TV-ben láttátok. Majd dobálunk át néha kaját a kerítésen.
2012. jún. 26. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, viszont ez egy kb. 30 éves átmenetelt jelentene, sok nehézséggel viszont utána már :D mindenki.
2012. jún. 26. 15:13
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

Ez kb kőkorszak. De lehet, hogy már ott is átmentek a szomszédba egy jobb kőért a szakócába.

Még Észak-Korea is rossz példa, ott is vannak külföldi cuccok.

Ez egy jónagy baromság, minek támogatnánk?

2012. jún. 26. 16:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatom. A vízen és a földön kívül nincs más erőforrásunk.

A mezőgazdaság jól mehetne, de sajnos az irányítja, akinek pénze van.

2012. jún. 26. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!