Jobbik. Miből tartja fenn magát egy parlamenten kívüli párt? Egyenruha, masírozás munkaidőben (ők alkalmazottak?), tagszervezetek, tisztségviselők, kiadványok. Vagy valamelyik nagy párt fiókszervezete?
"Tehát a globalizáció (a tőke szabad áramlása) a zsidók műve lenne? Ennyire tehetséges e nép? Szép. Bűnözés. Cigány bűnözés, zsidó bűnözés, és pont. Más nincs is? Túlbecsülöd e két népcsoport képességeit."
Nem tudom, hogy tényleg nem érted, vagy csak direkt félremagyarázod?! Nem a globalizáció az ő művük. Annyit mondtam, hogy az országot szándékosan felvásárolják, és a kormány asszisztál ehhez, mivel izraelieknek is van beleszólásuk mind az Mszp mind a Fidesz munkájába. Nézd csak meg hány cég van izraeli kézen. Még az egyik legnagyobb cég is, szerencsejáték zrt is.
Másféle bűnözés is van, de amíg a magyarokat azért is megverik mert ülnek a fűben és éneklik a himnuszt, addig a cigányBűnözők szabadon késelgetnek, rabolgatnak és gyilkolgatnak. Több rendőrrel beszéltem már erről a témáról, és mindegyik azt mondta, hogy ha valaki úgy telefonál be hozzájuk, hogy "kirabolt egy cigány", akkor nem is törődnek az üggyel. Jó esetben fél óra múlva kimennek a helyszínre, felveszik a jegyzőkönyvet és kész. Nem arról van szó tehát hogy annyira tehetséges népek lennének, csak az állam és a rendőrség hatalmas segítséget nyújt nekik. Olyat is hallottam, hogy az a céljuk, hogy polgárháborút szítsanak, hogy a cigányok és a magyarok kiírtsák egymást, és izrael szépen átvehesse az országot. Összeesküvéselméletnek hangzik, lehet hogy tényleg az is, de azért van némi valóságalapja, mert a vezetők feltűnően magyarellenesek és cigánytámogatók, ami jelentősen növeli a belső feszültséget. Na a Jobbik épp ez ellen akar fellépni. Visszaszorítaná ezeket a bűnözőket, hogy mind a magyarok, mind a cigányok békében élhessenek egymás mellett.. (ami azért egy hosszú folyamat lesz). Szó nincs rasszizmusról a részükről. A nagy pártok megijedtek a 15%-tól és mindenáron le akarják őket jártani, pedig ha jobban megnézzük akkor éppen ők azok akiket a gyűlölet vezérel.
Alapvetően érdeklődéssel figyelem a Jobbik ténykedését, mégis van 1-2 dolog ami szúrja a szemem.
Az alapvető céljaik igen jól hangzanak, de eddig csak lózungnak tünnek, a konkrét tartalom a megoldás kidolgozását nem látom. Márpedig egy kormányzásba készülő pártnak kormányprogram kell. Ez nem az.
Zavar, hogy békés, fűben ücsörgésről beszéltek, közben f*szfejek rugdossák, dobálják a rendőrt. Ha felszólít a közeg, miért nem mégy haza? Vagy balhé a cél, mint a futballhuligánoknál? Rendet hirdettek, de folyamatosan rendetlenkedtek. Még ha a rendőrséggel a belügyi vezetőkkel, a kormánnyal nem is értesz egyet szót fogadhatnál. A vége balhé, előállítás, paraszt a bíróságon pislog. Ezeket a hőzöngőket le kell csillapítani. Ez az egész olyan mintha Gandiba oltanának egy futballhuligánt. Röhej!
Ennek a "zsidók megveszik az egész országot" az ég világon semmi értelme. Számomra olyan mint egy eszelős rögeszméje. Semmi köze a mai magyar problémákhoz. Vagy beszélj konkrétumokról, nevekről, adatokról, dátumokról. Ha vannak ilyenek, akkor nem csak agyszülemény az egész.
Lássuk a párt gazdasági hátterét. A titkolózás mindig gyanús.
Valós probléma felvetés a cigány bűnözés kérdése, ami komplex szociális probláma halmaz. Szerintem, ezzel sikerült az EP választási sikert elérni. Ha azonban nem tud a Jobbik gyorsan értékelhető programot összeállítani, a Fidesz le fogja nyúlni a témát és mentek a süllyesztőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!