Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kapitalizmus vs Kommunizmus...

Kapitalizmus vs Kommunizmus vs Szocializmus? A Jobb?

Figyelt kérdés
Szerintem Kommunizmus!

2012. jún. 25. 14:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Nagyon befogadó amis közösségek vannak Amerikában, ajánlom figyelmedbe őket :)"

Akkor szerintem szíjdosd le űköt. :)

2012. jún. 25. 16:52
 22/30 anonim ***** válasza:

"18 nem azt mondtam tökéletesen megy minden, de ha az mszp-s gyf-es kommunista banda maradt volna 3szor akkora baj lenne, mint van... és ez tény"

Nem vagyok ugyan MSZP párti mert azok sem kevésbé kapitalisták mint ez a görény Orbán, de azért ekkorát már nem kéne hazudnod. Ha ők maradnak kormányon, mindössze ugyanez lenne.

2012. jún. 25. 16:55
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, a kommunizmus egy internacionalista eszme.Egyik célja a világ egyesítése "világ proletárjai egyesülljetek".Emellett célje még a nemzeti intenditás , vallás meszüntetése.

Aki egy kicsit is nacionalista érzelmű az nem akar kommunizmust.Nem fér össze a kettő.

2012. jún. 25. 20:30
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 13 éves kérdező, mindenkinek van egy közös barátja.

Elmondjam a nevét?

GOOGLE.

2012. jún. 26. 05:44
 25/30 A kérdező kommentje:
Jajj de okos vagy azta mindenit majd pont én 13 évesen nem ismerem a googlét mi? Amúgy pedig az oldal arra van, hogy kérdezhessek nem arra, pár ilyen eszetlen okoskodjon!
2012. jún. 26. 11:17
 26/30 anonim ***** válasza:
Kérdésed komolytalan, mert egyik rendszer fogalmával sem vagy tisztában.
2012. júl. 2. 21:52
 27/30 anonim válasza:
A kommunizmusban nincs szólásszabadság, a szocializmus sem jó. A kapitalizmus jó, de nem az az irányzata, amelyiket Orbánék csinálják.
2013. aug. 11. 16:22
 28/30 A kérdező kommentje:
27-es mára már persze nem támogatom, csak volt egy ilyen lökött időszakom...
2013. aug. 12. 16:33
 29/30 anonim válasza:
Kína.
2015. febr. 23. 14:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a kommunizmus vagy a szocializmus talán inkább a szocializmus. A kapitalizmust monthatjuk feudalizmus litenak. Először a szocializmust kell mert az embereknek rá kell hangolódnia egy szebb világra.
2019. nov. 3. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!