Támogatnátok-e a "Szemet, szemért, Fogat, fogért" törvény Magyarországi bevezetését?
Tálio elvnek hívják, szerencsére mára már sikerült meghaladnunk.
Szóval nem, nem támogatnám!
"Én már a börtönt, és a halálbüntetést sem támogatom. Az embereket gyógyítani kell, nem elzárni oda, ahol még jobban károsodik a pchichéje!"
Én sem. Tarkón kell lőni, így megelőzzük a pszichés leromlást.
"Én sem. Tarkón kell lőni, így megelőzzük a pszichés leromlást."
Gondolom akkor is ilyeneket írogatnál, ha esetleg neked lennének pszichés gondjaid. Akkor aztán sírhatnál, amiért nem értik meg hogy ez egy betegség.
Ez a baj az emberiséggel... Nincs az emberekben együttérzés!
Igazad van.
Kezeltetni kellene a szerencsétlen beteget, aki kézzel agyonverte az idős asszonyt a saját lakásában pár ezer forintért.
Villamosszékben.
A kérdésre: szándékos bűnelkövetésnél támogatnám, amennyiben az elkövető beszámítható. Ha nem, akkor viszont élete végéig kényszergyógykezelés.
Elvben igen. De ha valaki részegen elüt egy gyereket, akkor az ő gyerekét is csapjuk el? Szenvedjen ugyanúgy, mint annak a gyereknek a szülei, nem?
Amit viszont támogatnék, az a munkára kényszerítés. Ha valaki átmegy és lelopja a zöldséget, gyümölcsöt a szomszédja kertjéből, akkor utána hónapokig kertészkedjen neki. Ha valaki vandálkodik, tegye rendben amit szétb.rmolt.
Aki pedig emberi életben tett kért, az üljön évekig börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!