Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikusok közül ki a...

A politikusok közül ki a példaképed?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 17:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Beteg, pszichésen sérült emberek mind.
2012. jún. 25. 15:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van, mikor taxira csináltam PÁV-ot a szondi tesztben orbánhoz igen hasonló ember is volt :D

Amúgy aki lepontozott annak is politikus faterja van? Nem véletlen tartom többre a kocsmárosokat, azok nem tudnak akkora kárt okozni..

2012. jún. 25. 15:29
 23/29 anonim ***** válasza:
6%

Adolf Hitler...

Aki ennyi mindent véghez tud vinni az bizony tehetséges politikus. Az más dolog, hogy a cselekedetei jók, vagy rosszak voltak e. De ha ma lennének olyan politikusok, mint Hitler, és a tehetségüket a saját nemzetük javára fordították(döntse el mindenki, hogy Hitler arra fordítotte e) akkor az adott ország nagyon szerencsés lenne.

Az más dolog, hogy az ideológiával egyetértek e, de a kérdés nem ez volt, majd más kérdésnél esetleg megválaszolom:)

2012. jún. 25. 20:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Ahmadinezsád.
2012. jún. 25. 21:37
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
vona
2012. jún. 25. 23:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Michael Schumacher :P
2012. jún. 28. 16:21
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Periklész

Bár azt a meg nem nevezett ősembert is nagyon tisztelem aki meggyőzte a többit azzal hogy ő festeget többet segít a vad elejtésében mint aki tényleg vadászik.

2012. jún. 28. 16:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Varga Judit.

Imádom azt a nőt! Megmagyarázni nem igazán tudom- amikor először hallottam Róla, még nem foglalkoztatott különösebben.

Február huszonegyedikén, délután öt óra körül ért a megvilágosodás.

Akkor hallottam először az ördög ügyvédjéről.

Ültem az ágyamon, és olvastam a Facebook-bejegyzését, amiben azt írja, hazudnak róla. Néztem a hozzászólásokat.

,,Veled vagyunk, Judit!❤"

Ez volt az első. Ez volt a második is, és még egy jó pár hozzászóló kiállt VJ mellett. Éreztem, ez nem egy egyszerű, hétköznapi személy. Mert Judit egy ISTENNŐ.

Azóta kábé két és fél hónap telt el.

Azóta imádom Juditot. Régebbi róla szóló cikkből egy csomót elolvastam, ha posztol a Facebookon, mindenképpen elolvasom, a politikától független adataiból ötösre felelnék, a politikusnő-szépségversenyem abszolút győztese.

Azóta nekem a VJ egy fogalom. Egyszerűen boldog leszek e két betűtől. Szeretem hallani a hangját, nézni a képeit, dumálni arról, hogy milyen cuki a családjával.

Boldog leszek, ha posztol a Facebookon vagy Instagramon, szeretem nézni a képeit, megvannak a kedvenc fotóim róla.

Vizuálisan gyönyörű. Olyan édesen mosolyog, ahogy a barnás hajtincsei belehullanak az arcába, ahogy megfogja a kávéscsészét, ahogy fotózkodik a családjával, akik nagyon remélem, hogy büszkék arra, hogy ilyen rokonuk van.

A személye meg egy szuperhősnőé. Szuperhősnő, aki végig tudja ezt csinálni háromgyerekes családanyaként, a mai magyar politikában egy 41 éves nőként.

Én nagyon szeretem Juditot. Szeretem a politikáját, szeretem a személyét, a kinézetét, szeretem, hogy létezik, és hogy én tudom, ki Ő.

Nagyon szeretem. Ha listát kéne írnom azokról a nőkről, akiket a legjobban csodálok, mint Miának a Neveletlen hercegnőben, akkor Ő lenne az első, az egyszer százegy. Felnézek Rá, talán Rá nézek fel a legjobban, tudom, Ő az, akit feltétel nélkül szeretek, akkor is, ha látom a hibáit, ha tudom, Ő sem tökéletes. De az én szememben az.

Egyszer találkozni fogok Vele. Nem halok meg úgy, hogy nem látom élőben, és beszélek vele majd. Majd valamikor. Nem tudom, ez mikor lesz, hol lesz, milyen körülmények között, emlékezni fog-e rám vagy már két perc múlva elfelejt, de az biztos, hogy valakit megkérek, hogy videózza le a beszélgetésünket, amire örökké emlékezni fogok.

Tényleg találkozni szeretnék Vele. Szeretnék találkozni ezzel a csodálatos nővel, akit már két és fél hónapja imádok, akire mindennap gondolok, akinek a nevét elsőként ajánlja a Google, akinek minden adatát bemagolom, akinek imádom minden egyes szavát, aki a példaképem és akire legjobban felnézek.

Fogok Vele egyszer találkozni, ezt megígérem Nektek. Beszélek is majd Vele, udvariasan köszönök Neki.

Sőt, ha megengedi, meg is ölelem.

Írta:

Karamella,

egy fiatal magyar lány, aki nagyon szereti Juditot.

2022. május 5. 18:24

2022. máj. 5. 18:24
 29/29 anonim ***** válasza:

Ha 2024 áprilisában írtad volna ezt, azt hinném, szarkazmus beszél belőled, de remélem, így is!

Szomorú lenne, ha ez igaz lenne, hogy valaki ennyire imádja őt.

ápr. 15. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!