Mi a véleményetek arról hogy az országos cigányvajda szerint már 1,8 millióan vannak Magyarországon?
"vagyis minden harmadik ember cigány? azt azért észrevennénk..."
Ahhoz ki kéne menned az utcára.
Jah és Sziu okoskodik, aki azt állította ezen az oldalon már többször is, h a romák fele nem éli meg a 18. életévét valamint a felsőoktatásban lassan egyenlő arányban lesznek a romák meg a magyarok?:D
Vicc az egész pali, szánalmas ahogy kapálózik.
09:57
"Jah és Sziu okoskodik"
Kedves diszlexiás, névtelen hozzászóló! Ha nem tudsz olvasni, legalább a kopipasztét használjad! A nevem "Sz1u" (középen az egyes számjegy).
"aki azt állította ezen az oldalon már többször is, h a romák fele nem éli meg a 18. életévét valamint a felsőoktatásban lassan egyenlő arányban lesznek a romák meg a magyarok?"
Linkeld légyszi, hogy mikor mondtam én ilyeneket? Engem ugyanis le lehet követni, ellentétben Veled! Bazz' mekkora bátorság egy névtelen oldalon a nickneved sem vállalni (pl. ne legyél lekövethető, vagy ne a "neved" alapján pontozzanak, ugye?).
"Vicc az egész pali, szánalmas ahogy kapálózik."
Szerencsére azért még többen vagyunk ilyen viccesek (halkan), mint a gyűlölködők (hangosan). Sajnállak...
Jah és kifejezetten emlékszem rá, h arra hivatkoztál, h éhenhalnak.....
valaki pedig reagált rá, h hol érzed magad talán Afrikában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!