Te mindig olyan szórakoztató kérdéseket tudsz feltenni :)
2012. jún. 22. 12:35
2/9 anonim válasza:
1. Nem
2. Budapest
3. Forint
4. Magyarország
5. ?
2012. jún. 22. 12:38
3/9 Sz1u válasza:
Petike!
Milyen nagy jobbikos vagy Te, hogy azon pontok mellé teszel nagy százalékot, ami a magyarok szemszögéből nézve előnytelen? Persze, odaírod, hogy ez a horvátok részéről kapott szavazatok... De egyáltalán minek odaírni? Ezzel csak befolyásolod a magyarokat. Tisztára olyan vagy, mint Viktor! Hol itt a nagy fene hazaszeretet, a nemzeti öntudat hovanetovábbja?
Ne félj, kapsz is a vérjobbikosoktól! :) :) :)
Egyébként pedig úgy szavaznék rá, mint az idei Nemzeti Konzultációnak csúfolt faxságra (tényleg kinyomtattam és hozzácsatoltam a teleixszelt kérdőívhez):
3. Most miért is kell szidni? Ez csak egy kérdés volt.
2012. jún. 22. 12:59
5/9 anonim válasza:
Jól értelmezem, a kérdésed szerint (százalékok alapján) Horvátország beolvasztana minket? Vagy ezt nem értem... mindenesetre ha így lenne én visítanék, mint malac a vágóhídon.
2012. jún. 22. 13:00
6/9 anonim válasza:
400 évig voltunk együtt és autonóm terület volt.
2012. jún. 22. 13:03
7/9 anonim válasza:
Nem támogatok a horvátokkal semmilyen monarchiát, nem azért mert bajom van a horvátokkal, de nem látom értelmét. Azt viszont támogatom, hogy a gazdasági kapcsolatainkat építsük jobban velük.
2012. jún. 22. 13:09
8/9 A kérdező kommentje:
Én ősszinten megmondom azért gondoltam erre mert Horvátország az egyik kedvenc országom, jóval jobb ott minden, összetartok, békések, barátságosak és jó gazdaságuk is van. A két ország összevonva világ szinten nagyon jó gazdaságot tudna alkotni egy kis ÉSSZEL, ami sajnos a magyar parlamentben nincs sem bal sem jobb oldalon míg a horvát parlamentben azért ész is van nem csak kapzsi sóher alakkal van tele.
2012. jún. 22. 14:08
9/9 anonim válasza:
Szerinted Horvátország belemenne egy ilyen egyesülésbe, ismervén a jelenlegi helyzetünket? Csak mert szerintem a magyarok jelentős része nem, erős a nemzeti tudat, meg már csak büszkeségből sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!