A kuruc. Info hogy üzemelhet?
Engem nem zavar hogy üzemelhet, elfér az interneten, van durvább tartalom is, meg amúgy se szeretem ha kormányok beleszólnak az internet működésébe.
Engem sokkal inkább aggaszt, hogy ilyenre ekkora igény van :(
,,A kuruc. Info hogy üzemelhet?"
Árammal, baeg.
"A nácivadász egy magát poénosnak gondoló szarkazmusra épülő ugyan olyan ha nem betegebb gyülekezet, mint a kuruc infó.."
Koránt sem mondanám viccesnek azt, hogy a magyarokról genetikailag alattvaló fajként beszélnek. Március második felében felmentem egyszer, és olyanokat írtak a 15.-ei ünnepségről, hogy a "magyarok hülye ünnepe", meg hogy az "idióta magyarok szarsága"... Ebben az országban ez mégsem zavar senkit, csak a kurucinfo! Érdekes, nem?
""A nácivadász egy magát poénosnak gondoló szarkazmusra épülő ugyan olyan ha nem betegebb gyülekezet, mint a kuruc infó.."
Koránt sem mondanám viccesnek azt, hogy a magyarokról genetikailag alattvaló fajként beszélnek. Március második felében felmentem egyszer, és olyanokat írtak a 15.-ei ünnepségről, hogy a "magyarok hülye ünnepe", meg hogy az "idióta magyarok szarsága"... Ebben az országban ez mégsem zavar senkit, csak a kurucinfo! Érdekes, nem?"
A naczivadasz.com az irónia eszközével él, a szerkesztői nem szó szerinti értelmezésben gondolják azt, amit írnak, éppen ellenkezőleg.
"Mocskos egy népség ez a kurucinfó, főleg akik oda kommentelnek. Gyűlölnek azok mindenkit, még egymást is."
Ezután a kommented után azt gondolod hogy te különb vagy náluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!