Ha romákkal nem megy az együttélés akkor miért erőlteti a politika?
"van megoldás ha pl egy falu összes lakója kinyírná az adott faluban lakó cigókat és senki se köpne akkor happy end lenne mindenkinek :D"
Apáink ennél is előrelátóbban oldották meg a problémát. A falunkba a 70 es években akartak cigányokat telepíteni, akkor a lakosság kivonult a hídra kaszákkal és vasvellákkal, mondván, hogy ide cigány be nem teszi a lábát. Nem is tette... :)
"azért erőltetik az együttélést, mert le nem lőhetik őket. Akármennyire is hihetetlen ez valakinek."
Mért nem? Elég lenne, csak módosítani hozzá a törvényeket.
"Én együtt élek romákkal és semmi baj velük."
Hát akkor bizony gyermekem, te vagy nem romákkal, vagy mégsem élsz együtt, vagy magad is az vagy, mert azokkal bizony mindenhol baj van.
a dolgot könnyen megoldhatnánk 1 kis áldozattal járna
pl vannak elegen,kapnak 1 megyét oda mehet mind és megalapíthatják a cigány államot
nem kéne se kiirtani őket se semmi drasztikusat tenni
nekik jó lenne mert végre lenne hazájuk nekünk meg még jobb mert nem szívnák a vérünk
de ugye abba nem mennének bele mert akkor-Kitől lopnának?
kivel tartatnák el maguk?
és dik testvír honnan gyünne a segíly?
előttem szóló
mert a kínai, japán, sváb, angol, stb ember?
a cig ány nem ember hanem 1 állat
nem azért állat mert barna és nem is azért mert 1 kisebbség
(nem is azért mert valami rasszista kisnyilas vagyok)
AZÉRT ÁLLAT MERT ÚGY VISELKEDIK
az ember nem támad öregekre tömegesen mert megteheti
Pl.: 6 os villamos nem volt üllőhely és a mamóka ott ücsörgött 2 bottal Blahán felszállt 3 kisebbségi és elkezdet kötekedni vele hogy "nyanya ült már eleget nem kéne felpattanni?" mamó meg volt sértődve erre nekiállt a kisebbségi magyarázni hogy azé nem pattan fel me "cig ány vagyok ugye nyanya"
volt a villamoson pár markos fiatalember aki lekapcsolta őket
ember nem csinál ilyet 3 an 1 öregasszonyba belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!