Tudod a választ?
"Magadért tenni kell, elmondom
ezerszer is
A demokrácia gyilkos pestis
Végigsöpör kerek e világon
Elég volt belőle! - veletek kiáltom
Vezető kéne, nem öltönyök hada
Aki akkor se farkas, ha túl sok a
birka
Aki előre látja, hogy miből mi nő
ki
Aki nem akar egy szemet se
kilőni
Az én munkám hozott anyagból
épít
A Földön az egyik legnagyobb
tévhit, hogy
Aki nincs veled, az az ellenség
Ha valóban így lenne, nem is
reppelnék
Amíg a népemet pártokra osztják
Nem fog lábra állni az ország
Amíg az életed fekete és fehér
Nem is értheted, hogy mi
mennyit ér"
(Kőházy Ferenc)
Az ölre menő pártok nem feltétlenül elemei a demokráciának.
Amúgy nem szól másról a szöveg hogy fogjunk össze ,de persze én/mi mondhassam/uk meg a frankót.Ráadásul egy elmebeteg nemzeti diktatúrát képvisel.
Nemzet giccsmű ,mint a műfajban ,mint tartalmilag szart sem ér.
"A demokrácia gyilkos pestis"
Ok,csá!
Fecseg a felszín ,hallgat a mély.
Annyiféle mindenre rámondták már ,hogy : na ez a zigai egyetlen hamisítatlan demokrácija és ez neked a legfinomabb és zigazságosabb amit kaphatsz te Istenadta NÉP.Oszt mégse vót a.
Ez a mostani se a.
Mert: amíg pénzzel, ismeretséggel, csalással pártlistákra lehet kerülni és onnan a parlamentbe úgy, hogy konkrétan a franc se szavazta be oda az ipsét... ehh.
Na ott meg mit csinál , már ha egyáltalán jelen van amikor szavazni kell?
A frakcióvezető beintésére nyomkodja gombokat anélkül ,hogy belelátása lenne abba,hogy miről is folyik ott a nagybaszó.Ha hirtelen véleményt akarsz tudni tőle, nem nyilatkozik addig míg a vezérei nem közlik vele is ,hogy mi legyen a véleménye neki.
Oszt ez a demokrácija?
Ugyan má, Pityu.
A fra
Ha a negyedét értenéd annak amiről beszél, akkor nem írtál volna ekkora baromságot.
Csak nem Kőházy Ferenc úrhoz van szerencsék ?
Önálló gondolatokat nem igen láthattunk,bár az idézetben is sincs sok köszönet.
megnéztem ezt a Kőházy Ferencet a wikipédián. Kérdem én, ha '83-ban született, tehát 6 éves volt, mikor vége lett egy valós diktatúrának, akkor milyen alapon isteníti azt? annyit tapasztalt belőle?
persze, ha szar az életed és demokrácia van, akkor biztos az a bűnös. de amíg nem tudtad összehasonlítani valami mással, addig ne papolj arról, hogy a más mennyivel jobb!
komolyan, az ilyeneket áttelepíteném Észak-Koreába vagy Fehéroroszországba, hadd tapasztalják meg, milyen egy igazi, jó diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!