Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hoffmann megérdemelte e az...

Hoffmann megérdemelte e az elégtelen eredményt?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményem szerint igen. Amit tett/tesz az az oktatás teljes szétbarmolása.

2012. jún. 14. 18:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%

"Azért azt fektessük le, hogy ez nem valódi bizonyítvány, hanem egy nyílt levél gyakorlatilag. A hír24 és a HAT is elég nagy beltenyészetes szoci banda egyébként."

Meg úgy mindenki akinek nem tetszik a Fidesz ,bármilyen intézkedése.

"Vegyük a tényeket!

Igaz, hogy az Unió előírta, hogy a fiatalok 40%-ának 2020ra felsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie,"

Hanem mivel? Lásd hogy ember vagyok megsúgom azt nekünk nem kell teljesítenünk az Unió nem vár el ilyen gyors fejlődést e tekintetben.

De megmondhatod hogyan legyen az emberek 40%-ának "használható" felsőfokú végzettsége?

"azonban ha ennek a 40%nak 90%-a bölcsészekből médiatörténetisekkel meg táncművészetisekkel van tele, akkor ki fog termelő munkát végezni, máshogy megfogalmazva ki fog nekünk termékekkel szolgálni"

Eddig a sok jogász,közgazdász zavarta a narancsködösöket ,de lám fejlődnek most már a szociológust és az egyiptológust divat utálni.

Mellesleg megmagyaráznád ,hogy miért csökkentették le a bölcsészszakokat 8000-ről "mindössze" 2000-re míg jogászból 200 államilag támogatott van .(sportdoktori képzésre 3500 államilag támogatott hely van )

"Senki... majd importálunk..."

Mondd meg akkor mit képezzünk tömegesen?

"Ki megy ma szakmunkásnak? Akit máshova nem vesznek fel. Milyenek is ezek a szakmunkás fiatalok? A munka a vérükben van az tuti, az alkohol mellett."

Bezzeg a sok bölcsész...

Oké akkor vázold fel a fiataloknak miért jobb vízvezetéket szerelni mint egy légkondis irodában dolgozgatni.

A diplomás melót jobban lehet propagálni ez tény és a vízvezeték szereléssel ellentétben kiélhetik alkotó vágyaikat is .

"Fel kellene fogni, hogy nem csak diplomásként lehet az életben boldogulni és jó állást szerezni."

De a diploma nagyobb kitörési lehetőséget nyújt alapvetően mint az asztalos meló. A fiatalok ábrándjait akár tetszik akár nem, nem fogod tudni letörni.

"Ezeknél a gyerekeknél azzal megy el a szakképzéses időszak, hogy vég isszák az egészet és kettesekkel átmennek, majd sírnak hogy nincs állásuk sminkesként meg műkörmösként, és hogy mindez kinek a hibája? Kormányé ofkorsz."

Meg az elmútnyócévé.

A saját hibájukból ilyenek ebben egyetértek veled.

"

Csodálom, hogy a sok demagóg hülyeség mellett szerintem az egyetlen valódi helytelen intézkedést nem említették, az előrehozott érettségi eltörlését."

A közvéleményt nem érdekli kész .

Azzal viszont vitatkoznék hogy ez volt az egyetlen rossz intézkedése az oktatáspolitika terén.

2012. jún. 14. 21:28
 12/35 anonim ***** válasza:
45%
Most bebizonyítottad miért is hülyeség az ember beszédének mondatonkénti elemzése...
2012. jún. 14. 21:32
 13/35 anonim ***** válasza:
ha te mondod...
2012. jún. 14. 21:53
 14/35 anonim ***** válasza:
16%
Igen, én mondom. Én tanultam retorikát, tudom miről beszélek.
2012. jún. 14. 21:56
 15/35 anonim ***** válasza:

"Mellesleg megmagyaráznád ,hogy miért csökkentették le a bölcsészszakokat 8000-ről "mindössze" 2000-re míg jogászból 200 államilag támogatott van .(sportdoktori képzésre 3500 államilag támogatott hely van )"

Tévedsz; 100 államilag támogatott hely van a jogászoknak. 50 a Pázmányon, 50 meg az ELTE-n :D

2012. jún. 14. 22:06
 16/35 anonim ***** válasza:
21:56: Jézusom, hogy te mekkora troll vagy...
2012. jún. 14. 22:41
 17/35 A kérdező kommentje:

"A hír24 és a HAT is elég nagy beltenyészetes szoci banda egyébként. "

Ezt csak a hír24ről linkeltem de más oldalakon is megtalálod.

2012. jún. 14. 23:46
 18/35 A kérdező kommentje:
Te 47%-os vagy vérbeli fideszes vagy vagy csak hülye.
2012. jún. 14. 23:49
 19/35 anonim ***** válasza:

"De a diploma nagyobb kitörési lehetőséget nyújt alapvetően mint az asztalos meló."

Azt te csak hiszed.

Asztalos vagyok és nem nyafogtam még soha, hogy jaj milyen rossz nekem.Azon kívül ,hogy sajnálom azt a rahedli pénzt amit különféle adókba befizetek, szinte semmihasznára.

Mindent lehet jól is ,meg rosszul is csinálni.

Bár rongyot nem rázok, de amúgy köszönöm jól vagyok.Pedig soha nem toltak semmit sem alám .Az időmet én osztom be , munkám a hobbim és még pénzt is kapogatok érte.

2012. jún. 14. 23:52
 20/35 A kérdező kommentje:
Az a jobb véglet ha maszekban dolgozol. De a többség azért nem így dolgozik. Kötött munkarendjük van.
2012. jún. 14. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!