Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban rasszista lennék, és...

Valóban rasszista lennék, és mindenki, akit ismerek szintén?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban kiraboltak a Duna Pláza környékén, és Nyugatinál is. Mindig többen jöttek, elvették az órámat, pénzemet, sértegettek. De ami az óránál és a pénznél sokkal rosszabb volt, az a megaláztatás. A HÉV-en is többször belém kötöttek. A baráti társaságom több tagját próbálták már meg kirabolni, legtöbbször sikerrel.

Falun élő rokonom meséli, hogy a mamája már nem mer vasárnapi misére járni, mert azonnal kirabolják. A környékünkön van egy nagy cigánycsalád, akik egésznap ott járkálnak, telefonálnak hangoskodnak, tehát nem dolgozik egyik sem. Ennek ellenére olyan autókkal mászkálnak, melyekért egy tisztességes polgár hosszú évekig dolgozik, hogy megvehesse, akkor is részletre, hitellel.

Továbbá, állandóan gádzsóznak, megvetéssel beszélnek a magyarokról, elég néhány ilyen iwiw-es vagy myvip klubot megnézni. Itt olyanokat olvasni, hogy "rohadt magyar" "ne magyarkodj", "magyarok kíméljenek"... .

De nyilván emlékeztek azokra a híressé vált fórumokra, ahol "megyek magyart ölni" köszönés általánossá vált.

Én még egyetlen cigánnyal sem találkoztam, akivel mondjuk értelmes párbeszédet lehetne folytatni, és állítom, hogy az társadalom nagy részének csak rossz tapasztalatai vannak velük. Márpedig az ember a tapasztalatai alapján ítél. És ettől, szerintem, nem lesz rasszista!

Szerintetek?

2009. júl. 4. 13:03
1 2 3
 21/23 baranyi kálmanné ***** válasza:
95%
11:52 Gyere nográd megyébe ,tőbb faluba is normálisan .járnak a nők és a férfiak dolgozni .És nem 1 roma ha nem tőbb száz roma .Vagy épitkezésen vagy gyárakba vagy stb.És nem putrikba élnek ha nem normális kőrűlmények kőzt.És nem jelemző hogy faj gyűlőlet volna.
2009. júl. 5. 12:08
 22/23 anonim ***** válasza:
94%

Sziasztok. Nekem senki ne mondjon olyat, hogy nem kell általánosítani a cigányokat! Hogy a túróba ne kellene? Az nem lehet csupán véletlen, hogy 100 cigányból legalább 95 lop vagy csal vagy erőszakoskodik, verekszik, netán öl... Tisztában vagyok vele, hogy vannak becsületes, tisztességes cigányok is. Én is ismerek kb 4-et... Pedig errefelé (Nógrád megye) nem kevesen vannak...

Nem tartom magam rasszistának, de ökölbe szorul a kezem, amikor meglátok egyet! Ez mind korábbi rossz tapasztalatok miatti reakció. Nem érzem magam gonosznak ettől. Ha valamilyen oknál fogva meg kell ismerkednem egy cigánnyal, először bizalmatlanság, tartás, sőt utálat van bennem, de ha bebizonyosodik, hogy 1 kivételről van szó (ami nem szokott megtörténni), akkor "nem is veszem észre", hogy cigány. Mivel nem úgy viselkedik, nem is cigány a szememben. És ezzel nem magamat akarom az egekbe emelni, hogy nálam ki kell érdemelni a bizalmat, hanem sajnos rászolgált ez a nép, hogy így gondolkozzak! És nagyon sajnálom azokat a cigányokat, akik a normális kategóriába tartoznak és ezek miatt a férgek miatt szívnak.

2009. júl. 5. 12:25
 23/23 ceri ***** válasza:

11:52 " Gyere nográd megyébe ,tőbb faluba is normálisan .járnak a nők és a férfiak dolgozni .És nem 1 roma ha nem tőbb száz roma .Vagy épitkezésen vagy gyárakba vagy stb.És nem putrikba élnek ha nem normális kőrűlmények kőzt.És nem jelemző hogy faj gyűlőlet volna."

Na látod ebből is látszik, hogy a magyarok nem fajgyűlölők.

A cigányokat azok utálják vagy félnek tőlük, akiknek rossz tapasztalataik vannak velük szemben.

Az meg egy ökörség az úgynevezett jogvédőktől, hogy "parancsszóra" fogunk bárkit is tisztelni, szeretni, stb. Az anyját sem tudja senki sem parancsra szeretni, ezt a legsötétebb jogvédőnek, politikusnak is tudnia kell. Tudják is, csak az az érdekük, hogy szítsák az ellentétet.

A kullancstól is megpróbáljuk megóvni magunkat, pedig egy csomó van köztük amelyik nem hordoz veszélyes vírust. Most akkor parancsoljuk meg az embereknek, hogy ezentúl ne féljünk, ne tartózkodjunk tőlük !!!!

No ugye, ez ugyanolyan állatság lenne, mint ....

Nem, hogy nem bűn, hanem a világ legtermészetesebb dolga, hogy minden élőlény védekezik attól amit veszélyesnek tart. Ez az élet egyik alaptörvénye. Aki ezt nem ismeri el, az hülye vagy hazudik.

2009. júl. 6. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!