A híradóban láttam, hogy az egyik Fideszes képviselőnőnek volt egy ilyen kiszólása: "én már lapátoltam a szénát" Az öreg nyanya meg mellette kérdezte: "lapátolta a szénát? " aztán leintette :D Ez most, hogy?
A link (ha már a Kérdező lusta/figyelmetlen volt):
Egyébként tényleg vicces (ha esetleg nyelvbotlás is volt)...
"mi van bazzeg, mi itt pesten lapátoljuk. :)"
Pesten még széna sincs, csak rengeteg ingyenélő.
06:10: ja, meg pártízezer mérnök (mint én), akik kb. nyolcszor annyi adót fizetnek, mint te.
De ha már az ingyenélésnél tartunk, nemrég keresztülautóztam egy nyugat(!)-magyarországi falun, a cigánysoron láttam ám ingyenélést. Mint egy belvárosi utcában, olyan tömeg volt, munkaidőben ott támasztották a kerítést minden udvarban és előtte, a tizenéves csajok meg a babakocsikat tologatták tele purdéval.
Neked mondom mégegyszer, hogy ez vidéken volt. Ti ott miért hagyjátok az ilyen ingyenélést?
"nemrég keresztülautóztam egy nyugat(!)-magyarországi falun, a cigánysoron láttam ám ingyenélést. Mint egy belvárosi utcában, olyan tömeg volt, munkaidőben ott támasztották a kerítést minden udvarban és előtte, a tizenéves csajok meg a babakocsikat tologatták tele purdéval"
Nyugatról még jó idő vagy jó ember nem jött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!